Hindi Zahra II Musicology Barcaffe Sessions

  • Kaj: Etno / glasbe sveta
  • Kdaj: četrtek, 26.9.2019 od 21.00 do 0.00
  • Kje: Cvetličarna, Ljubljana
  • Prireditelj: Musicology Sessions Slovenija
  • Vstopnina: 20EUR v predprodaji (omejeno število), 23EUR v predprodaji, 25EUR na dan koncerta

Slovenska zgodba serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions v svojo tretjo sezono na ljubljanskih tleh vstopa s francosko-maroško femme fatale žametnega glasu Hindi Zahro!

Pevka svobodnega duha, multiinštrumentalistka in kantavtorica je vse svoje glasbene vtise ter življenjske izkušnje združila v edinstveno glasbeno kreacijo, ljubitelje glasbe pa sprva obnorela s svojim čudovitim singlom Beautiful Tango, nato pa še z razprodanim prvencem Handmade, ki ga je leta 2010 izdala pri legendarni založbi Blue Note in s katerim je dosegla svetovni uspeh.

V Ljubljani bo nastopila 26. septembra ob 21h v klubu Cvetličarna.

Hindi Zahra bo svojo turnejo Musicology Barcaffe Sessions nadaljevala 27.9. v Zagrebu, sklenila pa 28. in 29.9. v Beogradu. #združujemoregijo #musicologybarcaffesessions

Vstopnice so na prodaj preko portala Moje karte.


Koncept Musicology Barcaffe Sessions Slovenija je v resnici preprost. Poudarek je na skrbno izbranih jazz, funk, soul in r'n'b glasbenikih svetovnega formata, ki nastopajo v intimnem klubskem vzdušju. S serijo koncertov Musicology Barcaffe Sessions, ki se razvija in raste na relaciji Ljubljana - Zagreb - Beograd, tako glasbo končno vračamo publiki, publiko pa glasbenikom. Svojo ljubljansko zgodbo smo začeli septembra 2017, od takrat pa so na različnih prizoriščih v prestolnici nastopili Incognito, Robert Glasper, Angie Stone, Mario Biondi, Knower, Keziah Jones, Raul Midon in Snarky Puppy. S koncertom Hindi Zahre odpiramo tretjo sezono in napovedujemo še eno odlično koncertno sezono.

Dobrodošli na krovu!

Vir: Musicology Sessions Slovenija, Napovednik.com

Zemljevid