Učinkovita VITKA proizvodnja

Novi trendi in sodobni "lean" pristopi

Novi trendi in sodobni "lean" pristopi

Ko govorimo o "vitki" proizvodnji, govorimo o proizvodnji, ki deluje brez nepotrebnih izgub in ima optimalno organizirane vse poslovne procese.

Cilj vitke proizvodnje je nenehno izboljšanje vseh aktivnosti. Njena prednost pa je, da se osredotoča na rezultate, na dinamične, časovno in stroškovno učinkovite procese, na zmanjšanje napak, na visoko učinkovite stroje ter motivirane zaposlene.

Uvedba vitke proizvodnje je najcenejši način povečanja fleksibilnosti, kakovosti in zadovoljitve kupcev. Rezultati vitke proizvodnje, v primerjavi s predhodnim stanjem so neverjetni, prinašajo pa tudi merljive rezultate.

Na praktični delavnici bomo izpostavili vprašanje kako optimalno začeti oz. kako optimalno nadgraditi obstoječi proizvodnji sistem z vitkim sistemom.

Praktična delavnica vam bo na zanimiv in interaktiven način predstavila poglede in izzive pri vpeljavi in nadgradnji vitke proizvodnje in logistike, primeri iz različnih gospodarskih dejavnosti pa vam bodo v pomoč pri vaši poti do napredne vitke proizvodnje in logistike. Za dodatno spodbudo pa vam bomo predstavili "junake", ki dnevno spreminjajo procese v vitke procese, kaj potrebujejo za uspešno delo in katere so največje ovire, ki jih pri svojem delu premagujejo.

Več informacij boste našli s klikom na prvo zunanjo povezavo.

Zunanje povezave: Učinkovita VITKA proizvodnja - novi trendi in sodobni "lean" pristopiAgencija POTI Z znanjem do ciljaPremium LEAN akademija

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid