Dva leteča in en bos - Omejitve

SEMINAR za mentorje otroške plesne vzgoje 2019

DVA LETEČA IN EN BOS - OMEJITVE, Saša Lončar

Omejitve nas spremljajo povsod, v času, prostoru, gibanju ...

Zapisi znotraj nas in s podzavestnimi vzorci pridobljenimi in priučenimi so naša največja omejitev.

Če smo dovolj poslušni in imamo željo po opazovanju, nam otroci lahko omogočijo premagati omejitve , jih spremeniti v neko drugo, boljšo uporabnost.

Ali lahko prepoznamo lastne omejitve in kaj smo zato pripravljeni storiti?

 

Seminar je namenjen vsem mentorjem, pedagogom, plesalcem in ustvarjalcem, ki se ukvarjajo z otroško plesno vzgojo v skupinah, šolah, društvih in javnih zavodih.

 

Saša Lončar  je izkušena plesna pedagoginja, koreografinja in umetniška vodja kulturnega društva Qulenium v Kranju in Ljubljani. Vrsto let zelo uspešno vodi ustvarjalni tabor na Mašunu. Je dobitnica plakete Mete Vidmar za dosežene uspehe na ustvarjalnem in pedagoškem plesnem področju.  Letos je prejela še Nagrado Ksenije Hribar za dosežke na področju plesne pedagogike.


Kdaj in kje: 27. septembra 2019, od 17.00 do 20.00 ure in 28. septembra 2019, od 9.30 do 12.30 ure, v Karanteni, dvorana B, Pobreška cesta 20, Maribor (pri Europarku).

ROK PRIJAVE: najkasneje do 23. septembra 2019! Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Kotizacija: 20,00 eur. Na podlagi prispele prijavnice vam bomo poslali predračun za plačilo kotizacije. Rok plačila predračuna je 27.9.2019. Če je plačnik ustanova, mora le-ta obvezno potrditi vašo prijavnico s podpisom odgovorne osebe in žigom.

Izpolnjeno priloženo prijavnico pošljite na naslov ali po elektronski pošti:

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Maribor, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor, telefon: 02 23 42 116, faks: 02 23 42 112, e-mail: minka.veselic@jskd.si

 

Vir: JSKD - Obm. izpostava MB, Napovednik.com

Zemljevid