Emma Ruth Rundle

ŠKUC KSB predstavlja:

Emma Ruth Rundle

16. 10. 2019 ob 20:00 – Gala Hala, Ljubljana

 

A poznate ta občutek, ko naletite na opis benda in je ta napisan v poglavjih? Beseda na vasi je: daljši kot je promo tekst, slabši je band. In nato se lotite poslušanja izvajalcev, ki se opisujejo z literarnimi sagami in vidite, da ste se motili. Niso grozni. So nepredstavljivo slabši od tega.

No, tokrat prihaja k nam Emma Ruth Rundle, katere celoten uraden promocijski tekst je:

‘Emma Ruth Rundle is a musician and visual artist’

Emma vihti strune pri Red Sparowes in Marriages, a je njena solo pot tista, kjer spusti ekspresivnost svojega petja in igranja z vajeti. Turobna folk glasba, ki se utaplja v post-rockovskih vodah pospremljena s srce parajočim petjem, kjer dobimo občutek, da nam šepeta svoje osebnostne travme v uho. Na tokratni turneji nam predstavlja svoj najnovejši album On Dark Horses, ki trenutno slovi kot najtežji in najtemačnejši znotraj njenega kataloga, a kljub teži je še kar izgubljen v močni megli turobne sanjavosti. Po navdihu njenega promocijskega teksta (in moje lenobe), ne bi izubljal preveč besed o njenem delu ter glasbi. Zgoraj so linki, ki vam bodo razkrili marsikatere lepote. Ostale nastopajoče skupine bodo najavljene v kratkem.
Light Song
live @KEXP

 

Vstopnice:
12 € v predprodaji preko On-Parole
SLO: 
ENG: 
15 € na dan eventa

Kontakt za dodaten info in akreditacije: space.coitus@gmail.com

Koncertni cikel sofinancirata Mestna občina Ljubljana – Oddelek za kulturo in Ministrstvo za kulturo.

Zunanje povezave: www.facebook.com/emmaruthrundle/emmaruthrundle.bandcamp.comwww.youtube.com/watch?vobvhacbj6scyoutu.be/cyj-sf-_qqiPredstavitev na strani Društrva ŠKUC

Vir: Društvo ŠKUC, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Društvo ŠKUC:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid