S O ( U ) N D Feat. Soul, jazz in jaz

  • Kaj: Pop, soul, jazz, funk, dance, elektro
  • Kdaj: petek, 13.9.2019 od 21.00 do 5.00
  • Kje: Sound, Tobačna, Ljubljana
  • Prireditelj: Anja Hrastovšek
  • Vstopnina: 5 EUR do 23:00 potem 10EUR

Predstavljamo vam soulful dogodek na katerem hkrati ne bo manjkalo vokala kot tudi ne trdih dancefloor ritmov.

 

V tokratni ediciji SO(U)NDA predstavljamo atraktivno funky soul zasedbo SOUL, JAZZ IN JAZ, ki jo vodi domača vokalistka Anja Hrastovšek. Njihova glasba vas bo ogrevala na koncertnem odru SO(U)NDa. Po koncertu takoj sledi glasbeni preliv na plesni oder kjer bodo pozno v noč za vaša ušesa in noge skrbeli JuicyJuice DJi: Klen, Massio, Verdun.

 

DOORS Open ob 21h
KONCERT: Soul, Jazz in Jaz ob 22h
PARTY od 24h dalje

 

 

S O (U) N D

To je cosy-underground, človeku friendly društveni platz v katerem se mesečno odvijajo kulturni dogodki, koncerti in party-ji. Vsi smo potrebni dobre soulful glasbe v stari ali pa popolnoma novi dancefloor plesni preobleki. Zato, če ga radi zamuvate na dobro mjuzo in soulful vibe, ste prišli na pravo mesto.... Za vas bodo skrbeli DJ ekipa JuicyJuice, ki mimogrede praznuje naslednje leto 20 letnico svojega obstoja!

Glasba nas združuje. JuicyJuice v Ljubljani presentira nov prostor dogajanja SO(U)ND (Soul Underground) in SOUND je tukaj zaradi glasbe v prvem planu. Živimo za glasbo in z glasbo, katero imamo radi, katero delimo in to je ta plesna glasba, katera se nas dotakne na najbolj intimnem nivoju.

JuicyJuice

Vir: Anja Hrastovšek, Napovednik.com