3-dnevni retreat za ženske: ŽENSKI SVETI KROG

3-dnevni (luxury) RETREAT je namenjen tebi, ki si želiš oddiha, sprostitve in poglobitve vase. Na našem retreatu boš doživela edinstveno izkušnjo, ki bo vključevala sproščeno spoznavanje sebe, znanje o ženski energiji, povezanost v sveti krog žensk, meditacijo, ples, petje, pripravljanje lastnih obrokov, ki resnično nahranijo telo in celice in ustvarjanje (kreativo). Vse dejavnosti in prosti čas so zamišljene tako, da boš z njimi lahko napolnila svoje baterije za celo leto in bila pripravljena na vse izzive, ki te čakajo.

Retreat je nastal z namenom, da se ženske lahko odklopimo od vsakdanjega natrpanega urnika in posvetimo nekaj trenutkov sebi, se popolnoma prepustimo, se začutimo in uživamo v objemu čudovite narave.

Vse ženske še kako dobro vemo kako pomembno si je vzeti čas zase in preživeti čas v ženskem krogu. Ženska energija ravno v tem času potrebuje prav posebno nego, saj prav ta energija pomaga ostalim, da se razvijajo in živijo srečno / polno življenje. Zato je ključnega pomena, da ženske preživimo nekaj časa v svetem krogu, ki je namenjen samo nam, opolnomočenju naše moči, crkljanju in poglobitvi razumevanja nas samih in naše vloge v svetu.

Retreat se bo odvijal na čudoviti lokaciji (Oranda Village), kjer si bomo pričarale prav posebno vzdušje. Zadnji dan retreat-a bo tudi polna luna in v tem času bo energija še prav posebno močna. S tem namenom je oddih zasnovan ravno v tem času, kajti polna luna bo samo še bolj aktivirala in podprla vse kar bomo skupaj ustvarile.

________________________________________

Komu je retreat namenjen?

Namenjen je vsem ženskam, ki se želijo sprostiti, razvajati, poglobiti vase, napolniti z energijo, uživati v naravi in dobri hrani, plesu, glasbi, meditaciji, ustvarjanju in prijetnem druženju.

Ključnega pomena je, da si večkrat privoščimo čas zase in smo v stiku s seboj. Kajti samo takrat si resnično prisluhnemo in delujemo v skladu s svojo voljo in poslanstvom.

To je edina pot do sreče in zadovoljstva, do notranje moči in stabilnejšega upravljanja s seboj v vsakodnevnih situacijah. Hvaležni nam bodo tudi naši najbližji ,saj bodo domov prikorakale polne moči in čarobnosti, ki si jo bomo nabrale medtem ko bomo crkljale in razvajale same sebe.

Retreat je kombinacija sprostitve in dela na sebi z namenom, da okrepimo svoje potenciale, se začnemo zavedati kako ustvarjamo svojo realnost, se naučimo upravljati z energijo.

Naše druženje bomo lahko izoristile tudi za predstavitev sebe, svojega dela in ustvarjanje novih možnih povezav (dušni networking) tako zasebno kot tudi poslovno. Vsaka ima namreč nekaj unikatnega in dobro je, da podelimo ena z drugo kaj je tisto, kar nas navdušuje, v čemer smo res dobre in v čem uživamo.

________________________________________


Na 3-dnevnem retreatu (se) bomo:

- počutile kot kraljice, ki bodo resnično uživale v svoji veličini
- naužile čudovite narave v prijetni (luksuzni) nastanitvi
- povezovale s seboj in žensko energijo
- popolnoma sprostile (na voljo je tudi savna) in imele tudi dovolj časa zase ( za sprehod, refleksijo, branje knjig)
- naučile upravljati z energijami
- spomnile svoje prave narave in se pocrkljale na vseh nivojih in preko vseh čutil
- naučile prekiniti globoko zakorninjene mentalne vzorce, ki nam ne služijo več
- naučile kako delovati iz srca
- lotile pripravljanja zdravih obrokov (naučile se bomo katere kombinacije in kakšna prehrana podpira naše dobro počutje)
- prepustile glasbi in zvokom na katere bomo tudi plesale in pele in tako izrazile sebe
- urile z Vadbo prepričanj (s postavljanjem zapovedi)
- napolnile z energijo, ki nam bo v pomoč skozi celo leto
- naučile tehnike za samoupravljanje
- izvajale krajše meditacije
- izvajale energetske vaje
- postavljale temelje za lahkotnejše delovanje v vsakodnevnih situacijah
- odkrile in aktivirale svoje skrite potenciale

________________________________________

FB: 3-dnevni Retreat za ženske: Ženski sveti krog

Več informacij in prijave na:
maya@plan8.pro
031 777 525 (Maja)

...tudi na spletni strani Plan8: plan8.pro/dogodki/retreat-za-zenske/

________________________________________

Kdaj: 11. – 13. oktober 2019 (pet-ned)


Cena: 350€/osebo (2 nočitvi v luksuznem apartmaju + hrana polni pension + vodenje retreata)

Early bird cena (prijave do 31.8.2019) = 300€/osebo

* Možno je tudi plačilo na 2 obroka (1. obrok se lahko poravna septembra 2019 in 2. obrok pred začetkom retreata)
Število mest je omejeno, kajti tokrat se bomo razvajale v intimnejšem vzdušju (min.8 / max.16)
________________________________________

Retreat je zasnovan na zelo lahkoten in sproščen način in je namenjen temu, da se resnično sprostite, uživate in napolnite.
Ves čas retreata nam bo na voljo tudi "Snack Bar" (voda, sveže sadje, sladki in slani prigrizki, več vrst čaja in kave). Poleg tega pa v ceno retreata spadata dve nočitvi in polni penzion (zajtrk, malica, kosilo), ki ga bomo skreirale same.
________________________________________

Pošiljamo ti srčno energijo in podporo pri odločitvi, da narediš nekaj zase – si vzameš čas za razvajanje in krepitev lastne moči.
– Maja, Manca, Barbara
________________________________________

Kdo so voditeljice retreata?

Maja Kure
Transformacijski Life coach, Business Coach (ICF Coach). Podjetnica. Predavateljica. Trenerka. Mentorica. Samoraziskovalka. Raziskovalka življenja. Kreativka.

Je oseba, ki vedno dela z ljudmi in za ljudi. Svoje poti iskanja, znanja in raziskovanja želi deliti z vsemi, ki so pripravljeni na razvoj in napredek.

Njeno poslanstvo je dvigovanje zavesti. Njena želja je, da človek spozna sebe in uživa v vsej svoji veličini. Že od nekdaj jo žene želja "pomagati" drugim pri kreiranju svoje sreče in uspeha. Kot oseba, kot coach in trener želi biti luč, ki presvetli "temne" kotičke zavesti. Predvsem spodbuja ljubezen do sebe in globoko razumevanje sebe.

S poglobljenim delom na sebi je lahko združila duhovno in materialno naravo človeka. Človek naj bi poznal samega sebe, saj le tako lahko izkoristi vse svoje potenciale in hkrati kreira življenje, ki ga želi živeti.

Njen cilj je prenesti znanje in modrost, ki človeka spodbudi k modelu življenja, ki ga preplavlja obilje – obilje sreče, zdravja, uspeha …

Barbara Modlic

Barbara Modlic je diplomirana ekonomistka, podjetnica, motivatorka, iskalka duhovnih resnic, terapevtka in raziskovalka človeške notranjosti. Svojo pot je začela v družinskem podjetju, kjer si je nabirala prve podjetniške izkušnje, se spoznavala z delom z ljudmi in stresom na delovnem mestu.

V iskanju sebe je nadaljevala s študijem Transpersonalne psihologije na Akademiji TCT®, se učila energijskih tehnik Zdravljenja s ponovno povezavo -The Reconnection® in se spoznavala z drugimi oblikami dela na sebi. Zadnje izpopolnjevanje je bil študij hipnoze, kjer je tudi pridobila certifikat ameriške šole hipnoze O.H.T.C..

Med izobraževanji je začela s svojo samostojno podjetniško potjo, kjer je delila svoje znanje in pridobivala izkušnje s svetovanji, mentorstvom, ustvarjala programe in meditacije za odpravo ćustvenih, mentalnih in energijskih blokad.
Njena največja želja je, da vzpodbudi vodstveni kader, da vpelje v slovenska podjetja antistresne meditacije za vodstvo in zaposlene, ki dokazano zmanjšujejo stres, povečujejo delovno učinkovitost, izboljšujejo koncentracijo in zdravje.

Manca Cvetko

Manca je diplomirana Anti-Ageing terapevtka in arhitektka/oblikovalka. V več letih intenzivnega, samostojnega dela v slednjem se je začala zavedati pomena ohranjanja fizične in mentalne moči, ki je potrebna za aktivno sodelovanje v toku življenja, neglede na naša leta in pogoje.
V okviru Anti-Ageing prakse se je specializirala za področje blaženja stresa, jačanje fizičnega, mentalnega ter energetskega telesa preko pravilnega prehranjevanja, samonege in znanj energijske medicine ter komuniciranja z neozaveščenim delom, da bi se lahko bolj zavestno odzivali na vsakdanje situacije pri delu in v odnosih, ki so lahko precej potratne glede časa in energije.

Osebno vodi posameznike preko programa VIVI – Revitalizacija telesa, in vodi predavanja ter delavnice pri programu VIVI 2 – Revitalizacija osebnega zadovoljstva. Del tega zadovoljstva je tudi posledica rednega stika z neozaveščenim, ki potrebuje pozornost, prakso rednega zavednega bivanja.

 

 

Vir: Plan8, Zavestno bivanje, Maja Kure s.p., Napovednik.com

Zemljevid