Lagunko - otroška animacija na kopališču Laguna

V soboto in nedeljo vabljeni ☀️ na Laguno ☀️ na družinsko doživetje - Lagunko animacijo za otroke v sodelovanju z Zavodom G Rega: 

V soboto se boste lahko zabavali na MEGA NAPIHLJIVI GOL STENI in  športnen poligonu, v nedeljo pa na SKAKALNEM GRADU in se kotakili v ZORBI napihljivi žogi. ⚽️

Seveda obiskal nas bo tudi naš Lagunko 


Animacija za otroke na Laguni poteka vsak dan
od ponedeljka do petka med 13.00-14:30,
sobote in nedelje 15:00-17:00.

Kopanje, igrala, napihljivi grad, velika skakalna blazina, poslikava obraza, vodne igre, igre z vodnimi baloni, vaterpolo, badminton, lokostrelstvo, in še in še ... Otroci do 1m imajo v spremstvu staršev ali druge polnoletne osebe prost vstop.

Laguna Mestna plaža se 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop! Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi novih posebnih spretnostnih igral in mega velike blazine za skakanje..

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure

 

Zunanje povezave: LagunkoSpored animacijZavod G - Rega

Vir: GP Ljubljana Laguna Mestna plaža, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja GP Ljubljana Laguna Mestna plaža:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid