Likovne delavnice za otroke

Delavnice so namenjene otrokom, ki šele odkrivajo svet likovne umetnosti in bi se radi dodatno seznanili z njo, pa tudi že pravim mladim ustvarjalcem, ki si želijo izbrusiti svoj talent in pridobiti znanje o kiparjenju, slikanju, oblikovanju, grafiki.....

Na delavnicah se v sproščenem vzdušju srečajo s slikarji in kiparji, ki so umetnost prek stoletij ustvarjali in se obenem tudi sami preizkusijo v procesu ustvarjanja (nastajanja umetnine).

Programi potekajo v ateljeju, v katerem tudi sama ustvarjam, in tako že samo okolje, polno barv in knjig o tvorcih zgodovine umetnosti, prispeva k bolj ustvarjalnemu vzdušju in se je lažje vključiti v ustvarjalni proces.

V jesenskem in pomladnem letnem času pa jo mahnemo slikat v naravo, tako da izkusimo tudi slikanje na prostem ali pa obiščemo kakšno galerijo ali umetniški studio, kjer ustvarjamo skupaj z gostujčim umetnikom.

VPIS V TEČAJ

Tečaji potekajo od septembra do junija, vpisi so možni celo šolsko leto do zasedbe mest.

Skupine so majhne, največ 7 otrok, kar omogoča, da se na delavnicah lahko posvetim vsakemu otroku.

TERMINI:

TOREK: od 16.30 do 18 ure

ČETRTEK: od 16.30 do 18 ure

Več o tem, kaj ustvarjamo, si lahko ogledate na spletni strani slikarskiatelje.com ali pa na facebook naslovu facebook.com/slikarskiatelje.barbarakastelec

Rezervacije mest in dodatne informacije o programih, lahko dobite na telefonski številki:

041 224 302

ali posredujete vprašanja na e-pošto: barbarakastelec@gmail.com

Vir: Slikarski atelje Barbara Kastelec, Napovednik.com

Zemljevid