Z glasbo do vrelišča: Zlatko, Trkaj, Bushee

Ponovno bomo dvignili temperaturo zraka v Celju.
Gremo Z GLASBO DO VRELIŠČA!
V Celje prihajajo Zlatko, Trkaj in Bushee.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VSTOPNINE NI!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Klub študentov občine Celje pripravlja pravi hip hop spektakel, ki ga enostavno ne smeš zamuditi.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
KDAJ: 17. avgust ob 21.00
KJE: Atrij Celjskega mladinskega centra
*V primeru dežja bo koncert v dvorani MCC
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zlatan Čordić, verjetno bolj znan kot Zlatko, je eden izmed tistih slovenskih raperjev, ki se ne preživlja samo s kovanjem rim, temveč tudi s popravilom in prodajo ur. In kar je pomembneje je tudi eden izmed tistih, ki lirično 'udari' z ostrimi in dorečenimi rimami ter epično s prigodami iz vsakdanjega življenja. Njegov jezik je razvezan in ima pri izražanju misli prosto pot, zato tudi ne preseneti dejstvo, da se njegovi 'komadi' hitro usedejo v uho poslušalca.

Trkaj je pisec besedil, novinar, popotnik, dvakratni slovenski zmagovalec v freestyle battlu in univerzitetni diplomirani teolog. Z rapom se ukvarja že od leta 2001.
Trkaj že od rojstva živi v Savskem Naselju za Bežigradom, pri svojih 17-tih letih pa se prične ukvarjati z rapom. Najprej kot freestyler in battle MC, kjer je med bloki rapa za zabavo in spoznava svoje veščine. Trkaj se pridruži freestyle zasedbi Rodbine Trgavšek skupaj s člani (N'toko, Boštjan Gorenc - Pižama, Valterap, Dj Supastar) in koncertira po Sloveniji, kasneje pa postane član skupine Generacije 00 pod okriljem Fundacije Z Glavo na Zabavo. Njegovo umetniško ime je izpeljanka priimka, saj ga doma, v Savskem naselju, kličejo Trkaj, brez e-ja.

Vir: Zavod CMLC, Napovednik.com

Zemljevid