Lagunko - otroška animacija na kopališču Laguna

Družinsko doživetje - Lagunko animacija za otroke:

Današnja animacija: LOKOSTRELSTVO

Animacija poteka vsak dan

od ponedeljka do petka med 13.00-14:30,
sobote in nedelje 15:00-17:00.

Kopanje, igrala, napihljivi grad, velika skakalna blazina, poslikava obraza, vodne igre, igre z vodnimi baloni, vaterpolo, badminton, lokostrelstvo, in še in še ... Otroci do 1m imajo v spremstvu staršev ali druge polnoletne osebe prost vstop.

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop, delovni dan med 13. do 14.30 uro, med vikendi pa med 15. in 17. uro pa jim je na voljo brezplačna otroška animacija z maskoto Lagunko. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novih posebnih spretnostnih igral in  trampolina.

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na naši FB strani).

Zunanje povezave: LagunkoSpored animacijZavod G - Rega

Vir: GP Ljubljana Laguna Mestna plaža, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja GP Ljubljana Laguna Mestna plaža:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid