Samuel Lucas & The Groove Station: Sebe dajem

Samuela Lucasa poznamo kot enega tistih ultimativnih interpretov, ki ga vsaka pesem vzame za svojega in obratno. V več kot 25-letni glasbeni karieri je nabiral izkušnje na številnih odrih doma in po Evropi.

Letošnje leto je zagotovo njegovo – aprila je izšel njegov prvi avtorski album z naslovom "SEBE DAJEM", s katerim se bo predstavil občinstvu na odru Ljubljanskega gradu. S skupino odličnih glasbenikov "The Groove Station" vas bo popeljal v dvourno glasbeno pravljico s 14 skladbami, v katerih Samuel popolnoma razgali svojo glasbeno dušo z mešanico popa, rocka in bluesa s pridihom jazza. Prisluhnili boste lahko povsem novim skladbam, med katerimi sta dve v hrvaškem jeziku, ena pa v angleškem. Slišali boste skladbe: Sebe dajem, To sem jaz, Maj, Nekdo, Ko ostaneš sam, Povej, Val adrenalina, Upanje, Dama, Nihče ne ve, Reci mi laž, Mrak, Ona nije više tu in Play that song.

Zasedba:
Samuel Lucas, akustična kitara + vokal
Arijana Lucas, vokal 
Amir Karalić, kitara, vokal 
Sandro Božič, klaviature 
Marko Klobčar, bas kitara 
Blaž Sotošek, tolkala  
Boštjan Vajs, bobni
Igor Mitrov, tonski tehnik

Glasbena zvrst: pop, soul, blues

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid