Maja Založnik & Moonshine

Maja Založnik je s svojim neverjetnim vokalom v slovenskem prostoru navzoča že vrsto let. Spremljali smo jo na različnih glasbenih izborih in v oddajah ter tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je zbranemu občinstvu predstavljala svoj bogati repertoar od popa, soula, rocka do funka.

Veliko uspeha je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice. Leta 2015 je Maja začela sodelovati s srbsko glasbeno skupino Moonshine in z njo najprej posnela skladbo 'You are my life', sledil je tudi videospot. Kljub veliki oddaljenosti med Ljubljano in Novim Sadom so na tej relaciji preigrali mnogo koncertov. Družba uveljavljenih glasbenih ustvarjalcev se je ujela in iskrica je zanetila željo, da bi naredili 'nekaj več'. Vso energijo, izkušnje in razigranost, ki jih delijo s svojimi poslušalci na koncertih, so letos strnili na prvem skupnem albumu. Avtorske skladbe z nove plošče "Pieces" izvirajo iz osebnih spoznanj, občutkov in ustvarjalne inovativnosti vseh članov benda. Predvsem pa pomenijo nekaj novega in slogovno drugačnega pri Maji – takšne Maje še nismo slišali! Na album so zelo ponosni, predstavili so ga v ljubljanskem Sputniku na uspešnem koncertu, ki se ga je udeležilo veliko znanih obrazov, vidnejših medijev, podpornikov benda in oboževalcev.

Zasedba:
Maja Založnik, vokal
Kosta Madjarević, bas
Miloš Marčeta, klaviature
Milica Uzelac, kitara
Lidija Sankovic, saksofon
Stefan Popović, tonski tehnik
Sebastijan Kerekeš, bobni

Glasbena zvrst: soul/R&B

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 7 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid