Uroš Perić & The Bluenote Quartet

Uroš Perić je pevec, pianist, aranžer, tekstopisec, umetnik v polnem pomenu besede, ki mu ni para. Navdih črpa iz zlatega obdobja bluesa, jazza in soula, zato je njegov opus povezan z vsemi največjimi hiti najbolj cenjenih glasbenikov, ki jim aktivno dodaja svoje glasbene stvaritve. Ko Uroš Perič zapoje in zaigra, ljudi ponese do evforične navdušenosti.

Uroš je v glasbenih vodah že od malega. V žanru jazza, bluesa in soula je edinstven ter hkrati več kot odličen, kar pričajo številni koncerti, ki jih je imel, tudi v največjih svetovnih dvoranah, po Evropi, ZDA in Afriki. Največji vpliv na glasbeno kariero Uroša Periča imajo legendarni glasbeniki, kot so Ray Charles, Nat King Cole, Gene Harris, Quincy Jones in drugi. Na Ljubljanskem gradu se bo predstavil s kvartetom The Bluenote Quartet.

Glasbena zvrst: jazz/soul

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 20.00 do 00.00.

Vstopnina: 12 EUR
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo.

Zadnja vožnja vzpenjače je ob 00.00.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, prek ljubljanskigrad.si in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid