Delavnica Služba in odnosi na delovnem mestu

"Moje delo. Posebno je, to vem. Drugačno. Orjem ledino. Razbijam paradigme, okostenelost miselnosti. S svetlobo sijem v temna brezna utišanosti. Slišim glasbo, ki je ni. Jočem, ko se drugi smejejo. Vem, kdo je kdo. Govorim resnico, ki je ne bi smela slišati. Rišem vizijo prihodnje preteklosti."

 

Smo zadovoljni z delom, ki ga opravljamo, s sodelavci, odnosi na delovnem mestu, podjetjem, v katerem smo zaposleni? Se čutimo radostne in izpolnjene? Opravljamo poklic, ob katerem nam srce zaigra? Imamo dovolj prostega časa zase, družino, prijatelje?

Ali pa ne vemo, kaj sploh hočemo in vsak dan znova odhajamo v službo pretežno zaradi denarja? Se nam na delovnem mestu odslikavajo nerazrešene zgodbe otroštva in davne preteklosti? Smo jezni in nesrečni, ker bi radi izživeli svoje sanje in vizije, pa slednje pozabljene puščamo v zaprašenem kotu?

Kakorkoli že, srčno vabljeni na delavnico "SLUŽBA IN ODNOSI NA DELOVNEM MESTU", na kateri bomo poiskali odgovore na to, kako najti službo, ki bo ustrezala našemu poslanstvu, kakšne odnose si želimo s sodelavci, kam vlagati svojo moč in energijo, kako razrešiti težave na trenutnem delovnem mestu, kako uporabiti svoje talente in darove ... Naredimo iz sebe največ, kar lahko, postanimo mojster svojega življenja in radostno dajmo svetu vse, kar so nam rojenice ljubeče položile v zibelko.

 

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)

KDAJ: sobota, 14.09.19, ob 10.00 uri

CENA: 125 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net.

PRIPRAVA: za pripravo na delavnico se v mislih prestavimo v otroštvo in mladost ter zapišimo svoje otroške sanje, s čim smo se želeli ukvarjati, ko odrastemo …

 

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

 

Topel objem in vse lepo do snidenja,

Milena Matko

Vir: Pot srca, Milena Matko s.p., Napovednik.com

Zemljevid