Premiera akcije Hitri in drzni: Hobbs in Shaw

V novem poglavju izjemno uspešne franšize Hitri in drzni bosta na velika platna prvič kot glavna akterja prišla Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa v akcijskem trilerju HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW.

Vse odkar sta se prvič srečala v sedmem delu franšize Hitri in drzni leta 2015, sta si Luke Hobbs (Dwayne Johnson), zvest agent Diplomatske varnostne službe in Deckard Shaw (Jason Statham), nekdanji pripadnik britanskih posebnih enot, v laseh in skušata drug drugega nadvladati. A vse se spremeni, ko genetsko okrepljeni anarhist Brixton (Idris Elba) prevzame nadzor nad zahrbtno biološko grožnjo, ki lahko za vedno spremeni človeštvo, obenem pa doseže odlično in neustrašno agentko MI6 Hattie Shaw (Vanessa Kirby), ki je po naključju Shaweva sestra. Kot zaprisežena sovražnika morata Hobbs in Shaw sodelovati skupaj, da bi nadvladala edinega človeka, ki bi lahko bil slabši od njiju.

Akcijski triler HITRI IN DRZNI: HOBBS IN SHAW odpira nova vrata v omenjeni franšizi, saj se akcijski prizori odvijajo po vsem svetu - od Los Angelesa do Londona, ter od strupenega Černobila in prelepe Samoe.

Na rednem sporedu v kinematografih bo film od 1. avgusta dalje.

Vir: Karantanija Cinemas, Napovednik.com

Zemljevid