Kjara's Dance Project: Human

  • Kaj: Plesna predstava
  • Kdaj: četrtek, 26.9.2019 ob 20.00
  • Kje: Cankarjev dom, Ljubljana
  • Prireditelj: Cankarjev dom
  • Vstopnina: 12, 15 EUR

Kjara's Dance Project z jagodnim izborom mednarodnega plesnega talenta predstavlja novo predstavo: Human. Skupina sodobnih nomadov nas bo v prepoznavno fluidnem in drznem gibu popeljala na potovanje med tehnološkim in organskim. Naključni kolektiv, ki niha med individualno samozadostnostjo in plemensko skupnostjo, se znajde v tranzitnem prostoru letališča. V prostoru brezdomnega globalnega odra, ki ni ne tukaj ne tam.
 

Dramatični trenutki napetosti, resnični in občasno humorno nad-resnični, so postavljeni na hiper post-moderno prizorišče, ki vdira v nas in izpostavlja naša najbolj krhka in intimna človeška stanja.

Kjara's Dance Project je projektna plesna skupina, ki združuje odlične slovenske, ameriške in italijanske sodobne in baletne plesalce. Zadnjih 8 let njihove predstave privabljajo v dvorane Cankarjevega doma široko publiko starih in mladih plesnih navdušencev, vključno z gledalci, ki sicer ne zahajajo na plesne predstave. Kjarin gib je mešanica baletne stiliziranosti in človeške vsakdanjosti, stil, s katerim se poistoveti širši in raznovrstni krog občinstva.

Vir: Napovednik.com, Cankarjev dom

Zemljevid