Hitri zmenki (25-35,35-45 let) z Dogodki za Samske

Dogodek bomo organizirali v četrtek, 22. 8., prijave pa zbiramo že SEDAJ!

  • Bi radi v 1 večeru spoznali od 6 do 20 novih oseb nasprotnega spola in prav z vsako izmenjali 7 minutk pogovora v dvoje?
  • Želite tudi vi preizkusiti najbolj priljubljen, učinkovit in zabaven spoznavni dogodek na svetu?     

➡️ Ja? Potem so Hitri zmenki zagotovo najboljša izbira za vas!

➡️ Prijavite se na dogodek, pridite in se zabavajte ob spoznavanju prav vseh udeležencev na dogodku!


➡️ Prihajajoči termini - različne starostne skupine:

  • Četrtek, 22. 8., ob 20. uri: 25-35 in 35-45 let 

  • Torek, 27. 8., ob 20. uri: 50-60 let  

  • Sreda, 28. 8., ob 20. uri: 30-45 let 

  • Četrtek, 29. 8., ob 20. uri: 40-55 let

 

➡️ Ste vedeli?

Na naših Hitrh zmenkih se je oblikovalo že več kot 10.000 prijateljstev, več kot 1000 parov, 7 porok in že 21 družinic. Lepo, kajne? :)

➡️ Kako potekajo Hitri zmenki?

Po vaši prijavi na dogodek vam bomo vsa navodila poslali na vaš e-naslov, a naj vam potek Hitrih zmenkov vseeno opišemo predhodno.

Po tem, ko se na dogodku zberemo in spijemo pijačo dobrodošlice, se dame vsedejo vsaka za svojo mizo, moški pa se, ob znaku organizatorja, na vsakih 7 minut presedejo k naslednji dami.

Na mizah vas čakajo listi za izpolnjevanje, pisala in celo različne ideje za pogovore:), tako da s seboj ne potrebujete nositi ničesar.

2 dni po dogodku pa vam (glede na vaše izpolnjene liste na dogodku) sporočimo rezultate dogodka - to pomeni e-naslove tistih oseb, s katerimi ste si bili vzajemno všeč. Od tam naprej so zmenki z ujemajočimi simpatijami seveda v vaši domeni.

➡️ Nad Hitrimi zmenki so navdušeni!

"Celoten večer poteka zelo zanimivo, navezovanje stikov je izredno enostavno, začetna trema mine v prvi minutki." (Tine, 33 let)

"Na dogodku pridemo vsi z isto željo - se spoznavati, se zabavati in izmenjevati informacije drug o drugem. Tako enostavno je to!
Boste videli, spoznavanje v živo je 100x boljše kot preko spleta. Gre za to, da takoj vidimo človeka, začutimo energijo drug drugega, ni sprenevedanja, ni pretvarjanja. Prideš z odprtimi kartami in si, če ne drugega, pripravljen na čudovito spoznavno doživetje, druženje, mreženje, pogovore o tem in onem. Res, toplo priporočam! Organizacija res na nivoju." (Helena, 33 let)


➡️ Kaj se pogovarjati na Hitrih zmenkih?

V 7 minutah se lahko, verjeli ali ne, pogovorite marsikaj. Poleg povedanega boste začutili energijo drug drugega in se tako veliko lažje odločili, ali bi želeli z osebo ostati v stiku ali ne. Če vam slučajno zmanjka besed, imate na mizi tudi listek s temami za pogovor.

Tudi Lea in Jure ter Tina in Rok so se udeležili Hitrih zmenkov v organizaciji Dogodkov za Samske.


Za lažjo predstavo, kaj vse se udeleženci pogovarjajo na Hitrih zmenkih, si oglejte spodnje videe.

Boste videli - 7 minut je optimalen čas, da o sogovorniku oz. sogovornici dobite prvi vtis in se odločite, ali želite z njim/njo ostati v stiku tudi po dogodku.

➡️ Kako se prijavim na Hitre zmenke?

Obiščite spletno stran Dogodkov za Samske in se z enostavnimi koraki prijavite na dogodek. Po prijavi vam bomo poslali dodatna navodila na vaš e-naslov ali telefonsko številko.

Vas zanima še več?

⬇️ ⬇️

 

Zunanje povezave: VEČ o Hitrih zmenkih in PRIJAVIBi dogodek podarili? Naročilo DARILNEGA BONAPRIMERI POGOVOROV na Hitrih zmenkihZa 1. novembra potujemo na RAJSKE MALDIVE - vabljeni!

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Dogodki za Samske:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid