4. Mednarodni Filmski Festival Kranjska Gora

Imate radi dobre filme, zanimivo družbo in čudovito naravo? Potem vas vabimo, da se nam med 27. julijem in 3. avgustom pridružite na nepozabni poletni dogodivščini, 4. Mednarodnem filmskem festivalu Kranjska Gora-KGIFF! Festival se ponaša z motom "Pastirji dobrih zgodb" in letošnja bera bo bogata. V slikovito podalpsko vasico prihaja množica gostov iz domačega in mednarodnega filmskega sveta ter nabor igranih in dokumentarnih filmov za vse okuse, tudi otroške, predstavilo se nam bo nekaj njihovih avtorjev. Mladim filmskim ustvarjalcem bodo na voljo strokovne delavnice s priznanimi mentorji s scenarističnega, dokumentarnega in igralskega področja, filmske delavnice pripravljamo tudi za otroke. Festivalska prizorišča segajo od jezera Jasna, Kranjske Gore do Planice in predstavljajo prostor, kjer se lahko filmska dela tudi slovenskih avtorjev predstavijo tujim producentom, slovenski igralci casting direktorjem, obiskovalci pa družijo s filmskimi ustvarjalci z vsega sveta.

Drago občinstvo, pridružite se nam v zavetju ohlajenih dvoran, na prekrasnih lokacijah v večernem kinu pod gorami, na spremljevalnih dogodkih za vse generacije ter se pustite razvajati!

V času festivala vozi vsak dan festivalski avtobus Nomago. Odhod iz Ljubljane vsak dan ob 16.30 (Parkirišče Tivoli), odhod iz Kranjske Gore ob 23.00 (Dvorana Vitranc) razen v petek, 2.8.2019, ko je projekcija in koncert v Planici- je povratek iz Planice ob 24.00

Avtorji fotografij: Nina Behek, Julija Mohorič, Gregor Kresal, Tina Dernovšek

Zunanje povezave: FacebookInstagramKGIFF

Vir: Mednarodni filmfest Kranjska Gora - KGIFF, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: KGIFF Kranjska Gora Matjaž Javšnik

Naročite se na email listo prireditelja Mednarodni filmfest Kranjska Gora - KGIFF:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid