Jesenski posvet ADMA

  • Kaj: Razvijamo najboljšo podporo menedžmentu
  • Kdaj: Danes od 8.00 do 17.00
  • Kje: Hotel Habakuk, Maribor
  • Prireditelj: Planet GV
  • Vstopnina: Že od 250 eur + ddv

Jesenski posvet ADMA bo 14. in 15. novembra 2019 v Mariboru gostil več kot 100 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu. Posvet bo v intimnem vzdušju pod mariborskim Pohorjem postregel z vrhunskimi predavanji, prinaša pa tudi veliko praktičnih vaj in delavnic, ki vam bodo omogočile dostop do individualnega znanja in veščin, ki ga boste lahko takoj implicirali na svoje delo.


Posvet je namenjen vsem, ki želite doživeti nepozabno ADMA energijo in biti hkrati deležni individualnega pristopa tako s strani predavateljev kot tudi organizatorjev. Zavedamo se, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij in Jesenski posvet ADMA je tukaj, da vas opremi z oprijemljivim znanjem, ki bo pomagalo stopiti korak naprej tako vam kot tudi vaši organizaciji.

Za uspešno opravljanje dela v podpri menedžmentu je potreben tako velik nabor znanj in kompetenc, da ga je praktično nemogoče določiti. Najboljša podpora menedžmentu je močno tako pri strokovnih znanjih kot pri obvladovanju mehkih veščin. Zato smo Jesenskemu posvetu ADMA tokrat določili pet področij, za katera verjamemo, da so ključna za rast in razvoj v podpori menedžmentu, to so: Vodenje in prokativno delovanje, Medosebne veščine, Poslovna komunikacija in bonton, Sodobne tehnologije in projektno vodenje ter ADMA navdih.


Jesenski posvet ADMA je najkakovostnejši jesenski dogodek za zaposlene v podpori menedžmentu. Ima močan izobraževalni namen, hkrati pa omogoča obilo druženja, spoznavanja dobrih praks in neprecenljivih izkušenj kolegov ter personaliziranih nasvetov predavateljev.


Vabljeni torej v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu!

Zunanje povezave: Jesenski posvet ADMA

Vir: Planet GV, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Planet GV:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid