Poletna Giljotina: YOU (mk), BOTV, Dust Collector

Po dežju posije sonce
hud koncert se kmal zgodi
Za leden koktejl in klimo
pa Gromka poskrbi!

Za prevetritev žgočih poletnih dni, Giljotina tokrat postreže v malce drugačni maniri. Za vse glasbene sladokusce jedilni list tokrat sestoji iz treh hodov:

YÖU (emo/post-hardcore, MK)
Trojec tvori glasbo prepojeno z močnim čustvenim nabojem, ki se odraža v temačnih riffih in kričečem vokalu. Začetki skupine segajo v leto 2015, od takrat so svetu postregli z eno izdajo – "We sing the blues". Album v lokalno okolje prinaša zanimivo in svežo (glasbeno) zgodbo. You nam bodo postrgeli z emocionalno "bluzovsko" izpovedjo!

BRING ON THE VANGUARDS (stoner rock, NG)
Stil primorskega tria iz Nove Gorice zaznamujejo preprosti, a udarni kitarski rifi, stonerska melodika in izjemna odrska energija. Tričlanska zasedba tvori pravo alter poslastico ali z drugimi besedami: "Looks like soldiers, sounds like anger, feels like dancing".

DUST COLLECTOR (garage stoner/blues, LJ)
Lokalni zbiralci podzemnega prahu ali Dust Collector servirajo z odločnim stonerskim groove-om, katerim korenine bi lahko delno pripisali tudi puščavskim prednikom. Obljubljajo nabor, nekoliko manj kot desetih skladb, katere bodo kmalu luč sveta ugledale tudi na fizičnem nosilcu zvoka. Dust-rock - naboj, ki te zadane!

Privoščite si edinstven glasbeni večer v dobri družbi!

Vir: White Stain, Napovednik.com

Zemljevid