Dobrobit živali: vprašanja in pobude za ministrico

V času kislih kumaric vas vljudno vabim pod lipo "Pri Dominu" na "bloško pohanje" (kvašeni flancati) in vinske štrukeljce ter sezonsko pijačo (šabeso).

Seznaniti vas želim z odgovori in konstruktivnimi pobudami posameznikov na moje vprašanje, zastavljeno osebno, telefonsko in na socialnih omrežjih, o izvajanju ukrepa dobrobit živali v Zbirni vlogi 2019 ARSKTRP v primeru, ko je prisotna višja sila in Navodila pri prekinitvi ali neizvajanju paše v ukrepu dobrobit živali zaradi bojazni pred napadom velikih zveri, ki ga je pristojno ministrstvo 2.7.2019 objavilo na svoji spletni stranmi (

K sodelovanju vljudno vabljeni tudi vsi ostali, ki vas zgoraj omenjena situacija zanima.  Če želite, mi lahko pošljete vaš uvid te teme na moj spodaj navedeni E ali poštni naslov.

V iskreni želji, da bom mogoče tudi jaz pripomorem s to mini anketo k hitrejšemu razpletu neljubih dogodkov na naših pašnikih in konstruktivnemu pogovoru z ministrico, ki je planiran naslednjega dne, bom zbrane pobude in mnenja posredovala moderatorjem naše civilne iniciative Za zaščito ljudi domačih živali in okolja pred vdori in napadi zveri.

Dajem pa tudi pobudo NVO za skupno prijavo na razpis EU za državljane: Pobratenje mest. Rok je 1.9.2019. Mogoče pa se pokaže interes (

Zaradi lažje organizacije dogodka -  je zaželena vaša predhodna prijava na spodnji kontakt. Hvala!

E pošta: martina@vrabec-bloke.si

Naslov: Zavod Vrabec Bloke (za Martino), Ravne na Blokah 12, SI-1385 Nova vas

Zunanje povezave: www.vrabec-bloke.si/

Vir: Zavod Vrabec Bloke, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Zavod Vrabec Bloke:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid