DRIVE-IN KINO: ŠUND zadnja projekcija


V Drive-in Kino Bežigrad ponovno prihaja kultna Tarantinova mojstrovina, prežeta z mešanico humorja, fantastičnih dialogov, nepozabnih likov, nasilja in retro glasbe! Šund velja za enega najvplivnejših filmov devetdesetih, na filmskem festivalu v Cannesu je osvojil zlato palmo in bil nominiran za kar sedem oskarjev, med drugim tudi za najboljši film. Najdete ga na številnih seznamih najboljših filmov vseh časov, leta 2013 pa ga je ameriška Kongresna knjižnica kot "kulturno, zgodovinsko ali estetsko pomemben film" uvrstila tudi v Narodni filmski register.
ZA NAKUP VSTOPNIC (4€ na osebo + 3€ doplačilo za avto) SPODAJ IZBERITE DATUM 14. JULIJ!
[vc_row][vc_column width="1/1"][vh_image_gallery onclick="link_image" custom_links_target="_self" img_size="183x183" title="Galerija" images="13734, 13733, 13732, 13731, 13730, 13729"][/vc_column][/vc_row]

Z NAKUPOM SI ZAGOTOVITE DRIVE-IN PARKINO MESTO, VSTOPNICE ZA OSEBE KUPITE NA MESTU DOGODKA NA PARKIRIŠČU CENTRA VIČ (JAMOVA 105).

V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO PROJEKCIJA ODPOVEDANA. O ODPOVEDI PROJEKCIJE BOMO POROČALI NA NAŠI SPLETNI STRANI IN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.
IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU KUPLJENIH VSTOPNIC LAHKO PREBERETE TU.


Vir: Kino Gledališče Bežigrad, Napovednik.com

Zemljevid