Ultra Europe 2019

  • Kaj: Glasbeni festival - Pop, edm, house, techno, progressive
  • Kdaj: petek, 12.7.2019 od 19.00 do 6.00
  • Kje: Park Mladeži, Split, Hrvaška
  • Prireditelj: TrickyDisco! PiArt
  • Vstopnina: Od 75 eur

Po šestih letih na Poljudu se festival Ultra Europe letos seli v splitski Park Mladeži. Novo prizorišče bo že letos pozdravilo milijontega gosta, ob rekordni predprodaji pa je jasno, da bo tudi najbolje obiskan doslej. Z najdražjim programom v zgodovini, 1.500 kvadratnih metrov velikim glavnim odrom, še enkrat večjim prireditvenim prostorom kot doslej in vsakonočnim 360-stopinjskim ognjemetom, se Ultra Europe še utrjuje kot največji glasbeni spektakel na Jadranu.

Swedish House Mafia prihaja na enega redkih nastopov po reaktivaciji, The Chainsmokers najavljajo poseben šov z živimi pevci in glasbeniki, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki in Tchami x Malaa so ostali nosilci letošnje Ultre, nastopili bodo tudi Art Department, Cheat Codes, Jeffret Suttorius, Lost Kings, Nicky Romero, Patrice Baumel in Sunnery James & Ryan Marciano, štiri odre bo zasedlo še 50 drugih izvajalcev, po vsem tem pa sledi še destinacijska avantura po zalednih otokih Hvar, Brač in Vis, v kateri se mešajo vrhunska glasba, čudovite kulise, kulinarika in ustvarjanje spominov ob druženju z gosti iz preko 140 držav.

Vstopnice, namestitve, potovalne aranžmaje in pakete različnih storitev za festival ULTRA Europe v Sloveniji zagotavlja partner festivala, agencija Collegium Mondial Travel.

- - - - - 

Festival ULTRA EUROPE 2019
12. - 14. 7. @ Park mladeži, Split,

DESTINATION ULTRA 2019

11. julij - RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
12.- 14. julij - ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
15. julij - Regatta Party / 585 Club, Bol, Brač
16. julij - ULTRA Beach Hvar / Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
16. julij - RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club
17. julij - RESISTANCE Vis Closing Party / Fort George, Vis

Vir: TrickyDisco! PiArt, Napovednik.com

Zemljevid