Karierni tabor Od žepnine do plače

  • Kaj: Karierno izobraževanje in svetovanje za dijake
  • Kdaj: petek, 19.7.2019 ob 15.00
  • Kje: Smokvica 3
  • Prireditelj: Zavod Empatiko
  • Vstopnina: 70 EUR

Več informacij in prijava na empatiko.zavod@gmail.com in na

Empatikov karierni tabor Od žepnine do plače je tridnevni tabor za srednješolce in srednješolke, ki se odločajo, kako in kje nadaljevati svojo pot izobraževanja.

V treh poletnih dneh se bomo v idilični vasici v osrčju Slovenske Istre podali na pot spoznavanja samega sebe, svojih vrednot in želja v zvezi s študijem, kariero in prihodnostjo. Skupinsko in individualno bomo raziskovali karierna področja zanimanja, se na študentko življenje pripravljali preko delavnic o učenju, upravljanju s časom in pogovori s študenti.

Ker pa se tabor odvija v času počitnic, nismo pozabili tudi na zabavni program ob večerih in dovolj časa za medsebojno druženje, ustvarjanje novih poznanstev in prijateljstev ter počitniško sproščanje.

Odločitev za študij je za mnoge dijake lahko stresen, naporen in begajoč korak, zato se zavedmo, da je temu pomembno posvetiti čas. Preko pripravljenih aktivnosti, našega znanja iz pedagoške in kadrovske psihologije želimo bodočim študentom čim bolj olajšati in osvetliti pravo izbiro.

Tabor bo potekal med 19. in 21. julijem 2019 v istrski vasici Smokvica.
Prispevek za udeležbo znaša 70 € in vključuje bivanje, prehrano in celoten program.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest po principu kdor prej pride, prej melje!
Poiščite nas na Facebooku, kjer lahko spremljate naše objave, povezane s kariernim taborom, ostale dejavnosti zavoda pa lahko spremljate z všečkanjem naše Facebook strani ali Instagram profila!


Se vidimo v Smokvici! :)

Vir: Zavod Empatiko, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Empatiko karierni tabor, poletje, dijaki, počitnice