Zgodbe iz kuhinje - Kuhanje&Pripovedovanje

Zgodbe iz kuhinje - Delavnica veganske kuharije in pripovedovanja zgodb z osebnimi predmeti

 V soboto 15.6. od 18h do 21h


Spomini in zgodbe so zelo povezani s hrano, tisti najbolj topli in najgloblji privrejo na plan ob vonju jabolčnega zavitka ali lovorja, ki zadiši iz fižolove juhe. Kuhinja je srce doma, prostor kjer pridemo skupaj. In zgodbe, zgodbe so čarobna kuhalnica, ki nas združi. Veganska kuhinja temelji na ljubezni, sočutju in prijaznosti do vseh bitij - tudi do sebe, saj s tem, ko podpiramo ljubezen in sočutje zunaj ga vzgajamo tudi navznoter! 

 Zgodbe imamo pa vsi in tokratna delavnica je namenjena predvsem pristnemu druženju v toplem vzdušju s pomočjo pripovedovanja. Vsak od nas ima nek poseben predmet, ki verjetno za seboj nosi zgodbo - S tem se bomo igrali!

Torej! Najprej bomo kuhali. Potem bomo prav gurmansko cmokali…In nato se bomo posedli ob ogenj in iskali ter pripovedovali zgodbe, ki se porodijo iz predmetov, ki jih boste prinesli s seboj.

Kuhamo: 

Hrustljavo: Tofujev burger z guacamole omako

Za vse čakre: Mavrična krompirjeva solatka

Sladko: Jagode s čokoladnim sladoledom

Nazdravljamo z … Presenečenje! 

Za vse sestavine bo poskrbljeno, vi pa prinesite:  1 predmet iz kuhinje ali v povezavi s kuhinjo (velja tudi vejica rožmarina), ki ima za vas poseben pomen.

Delavnica je namenjena popolnim laikom tako s področja veganske kuhinje kot pripovedovanja zgodb. Z njo bomo potešili radovednost, postregli novim kuharskim idejam in želji po pristnem druženju. 

 Pridite, prava kuhinja za dušo bo!

Prijave obvezne do petka 14.6. na terraanima.info@gmail.com

Prispevek za delavnico: 35 €

 

 

 

 

Vir: Terra Anima, Napovednik.com

Zemljevid