DRIVE-IN KINO: SEKS V MESTU


V sodelovanju z Radio 2,  za vas v soboto, 15. junija, ponovno pripravljamo BABJI VEČER V DRIVE-IN KINU! Na svoj račun boste prišle vse ženske ljubiteljice romantičnih komedij, saj si bo Seks v mestu, filmsko nadaljevanje televizijske nadaljevanke, ponovno mogoče ogledati na kino platnu! V projekcijo filma Seks v mestu nas bo s svojim koncertom popeljala Alja Wolte Sula, uživale pa boste lahko tudi v zanimivih koktajlih ter bogati vrečki presenečenja, ki jo tokrat pripravljamo v sodelovanju s Centrom Vič, Diversity-jem, Gloss-om, DM-om ter Optiko Aleksandra! 

PROGRAM DRIVE-IN KINO 15. JUNIJ
20.00 = BABJI VEČER (koktajli, koncert, goodie bags)
21.15 = SEKS V MESTU

V filmu Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), uspešna kolumnistka in pisateljica ter pri vseh priljubljeno modna ikona iz sosednje ulice s svojo slavno zajedljivostjo pripoveduje svojo zgodbo o seksu, ljubezni in modi. Film sledi prijateljicam Carrie, Samanthi (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) in Mirandi (Cynthia Nixon) štiri leta po koncu istoimenske televizijske nanizanke. Junakinje še naprej žonglirajo s službami, prijateljstvi in odnosi, hkrati pa že krmarijo v svetu materinstva, porok in nepremičnin na Manhattnu.
ZA NAKUP VSTOPNIC SPODAJ IZBERITE DATUM 15. JUNIJ!
[vc_row][vc_column width="1/1"][vh_image_gallery onclick="link_image" custom_links_target="_self" img_size="183x183" title="Galerija" images="56974, 56975, 56976, 56977, 56978, 56979, 56980"][/vc_column][/vc_row]

Z NAKUPOM SI ZAGOTOVITE DRIVE-IN PARKINO MESTO, VSTOPNICE ZA OSEBE KUPITE NA MESTU DOGODKA NA PARKIRIŠČU CENTRA VIČ (JAMOVA 105).

V PRIMERU SLABEGA VREMENA BO ZA PROJEKCIJO RAZPISAN NOV DATUM. O ODPOVEDI PROJEKCIJE BOMO POROČALI NA NAŠI SPLETNI STRANI IN NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.
IMETNIKI V NAPREJ KUPLJENIH VSTOPNIC SI O KORIŠČENJU KUPLJENIH VSTOPNIC LAHKO PREBERETE TU.
Vir: Kino Gledališče Bežigrad, Napovednik.com

Zemljevid