Svetovni dan kumare: Rolling Stones Tribute ...

Svetovni dan kumare: Rolling Stones Tribute + Med x Mleko Pop Up Shop

Svetovni dan kumare prinaša v Tobačni koncertni poklon skupini THE ROLLINGS STONES, s poudarkom na hitih, s katerimi so zaznamovali 60. in 70 leta, POP UP SHOP Jelly & Mleko s kolekcijo predrugačenih iger vaše in naše mladosti ter razvpiti ČinČin gin!


16.00 - MED x MLEKO POP-UP SHOP / Namizne igre
Igre, s katerimi ste odraščali, a na malo drugačen način. Zabavne jakne, ročno dekoriranje. Igranje, pijača, druženje in spet igranje. Sam dobra volja. Pridite se igrat z nami!

20.00 - LIKE THE ROLLINGS STONES TRIBUTE
Skupina Like The Rolling Stones se je predlani spontano zbrala za nastop na enem od poletnih festivalov. Ker je odziv publike pokazal, da je glasba največje rock skupine vseh časov še kako priljubljena in ker člane, same prekaljene muzičarje, ki v raznih bendih že dolgo kultivirajo sceno, druži tudi ljubezen do glasbe 60. let, ni bilo težko nadaljevati.

Like The Rolling Stones niso tipičen tribute band. Bolj kot podoba in koreografija sta jim pomembna glasbena energija in pristen zvok šestdesetih, kar izhaja iz njihovih bluesovskih korenin. V nasprotju z originalom so kvartet in ne kvintet, kar pa ne vpliva na kvaliteto njihovih nostalgičnih izvedb.

 

- - - - -

LIKE THE ROLLINGS STONES TRIBUTE

Mihael Zore - glas, kitara, orglice
Ažbe Toman - kitara, slide kitara
Matej Kosmač - bas kitara
Miha Petrovič - bobni

MED x MLEKO POP UP SHOP
Kolekcija Namizne igre / Board games

- - - - -

TOBAČNA / ČINČIN / FOODPORN
Tržaška cesta 2, LJ

VSTOPNINE NI

INFO & REZERVACIJE: info@tobacna.eu // 0591 30949

 

Vir: Tobačna, Napovednik.com

Zemljevid