Dub Lab: Escape the City Festival pre-party

  • Kaj: Adijo klubska sezona
  • Kdaj: petek, 14.6.2019 od 23.00 do 5.00
  • Kje: Channel Zero, Ljubljana
  • Prireditelj: jure
  • Vstopnina: 5

Pozdrav banda!

Brez zvočnega sistema, dobre glasbe in prave družbe, ni prave zabave!

V petek 14.06 KUD Channel Zero v sklopu Dub Laba v Ljubljani, predstavljamo novi festival u regiji, "Escape The City - Eco, Art & Soundsystem Gatheriing", ki se bo odvijal v Barbarigi (Istra), od 24.07 do 28.07. 2019.

Organizatorji festivala in stari znanci Dub Lab družine - Munchies Soundsystem, se s podporo platforme Massive!, vračajo v Ljubljano s celim sound systemom, tako bodo skupaj z domačo podporo The Wild Citizenom predstavili idejo in glasbo, ki jo boste lahko poleti doživeli v zavetju gozdička zraven morja, v Barbarigi.

Ideja na katerem sloni naš mali festival, je spoj modernega in tradicionalnega, umetnosti in narave, ter društvene aktivnosti in zabave!

Obljubljamo, da se letos pripravlja zanimiv dogodek, ki bo trajal 4 dni. Z raznolikim dnevnim programom, cirkuškimi delavnicami,
velikim številom raznovrstnih dejavostmi in poučnimi predavanji, kinom pod milim nebom ... Poskrbljeno bo tudi za zabavni in edukativen program za najmlajše, kot tudi seveda za glasbeni program z mednarodnimi in domačim reggae-dub legendami, ki so obeležile naše Soundsystem potovanje!

Eden od glavnih ciljev našega festivala je zbrati vse prijatelje in podpornike ter nas povezati v skupnem delovanju in cilju - graditi na skupnosti, ki bo temeljila na solidarnosti, prijateljstvu, slogi in tako skupaj premostiti izmišljene prepreke, ki nas razdvajajo.

Več o festivalu.

Vrata/Doors ob 21h !
Vstop/Entrancet: 5 EUR
Dubbing is a must

Links:

Vir: jure, Napovednik.com

Zemljevid