Gledališko kulinarični spektakel Kvantum brezčutja

  • Kaj: Gledališče
  • Kdaj: sobota, 15.6.2019 od 19.00 do 23.00
  • Kje: Restavracija Primula, Nova Gorica
  • Prireditelj: Rotary klub Nova Gorica
  • Vstopnina: Skupaj 54 EUR 29 EUR/osebo ob prijavi, cena večerje 25 EUR, plačljivo na dogodku

Rotaract Klub Nova Gorica in Rotary Klub Nova Gorica v sodelovanju z MurderMystery.si vljudno vabita na gledališko-kulinarični spektakel "Kvantum brezčutja" - v soboto 15.6.2019 ob 19.00 v restavraciji Primula, Soška Cesta 40, Nova Gorica

Gre za čisto prvo "Murder Mystery" predstavo na Primorskem, v kateri udeleženci bodo skušali storitelja zločina s pomočjo interakcije z igralci-osumljenci med večerjo izpod rok kulinaričnih mojstrov novogoriške restavracije Primula.

Imate radi detektivke? Potem ne zamudite dogodka, kjer boste iskali vohune, razkrivali spletke in razrešili umor - predvsem pa se neskončno zabavali!

Murder Mystery večerja oz. večerja z umorom je večerja, ob kateri se lahko vživite v nek drug čas ali neko drugo realnost. Med večerjo se bo zgodil umor, vi pa se boste družili z osumljenci ter do konca večera poskusili ugotoviti, kdo od njih je zagrešil zločin.

Tokrat je scenarij osredotočen na tematiko Jamesa Bonda - spremljajte šarmantnega skrivnega agenta Jamesa Blonda ter njegovega nasprotnika, zločinskega veleuma Ernsta Fuzzyfelta. Pet igralcev vas bo poneslo v svet vohunov in kriminalnih združb.

Cena dogodka z večerjo je 54 EUR/osebo. Vaša prijava bo veljavna po vplačilu kotizacije 29 EUR/osebo. Cena večerje v vrednosti 25 EUR (pijača ni vključena v ceno) se poravna na dogodku. Izbirali boste lahko med štirihodnim mesnim ali vegetarijanskim menijem.
Udeležba na dogodku ni mogoča brez večerje.

Vstopnice lahko naročite do srede 12.06. prek spleta na strani podjetja Murder Mystery:

Vljudno vabljeni!

Zunanje povezave: www.murdermystery.si/events/kvantum-brezcutja-nova-goricawww.murdermystery.si/

Vir: Rotary klub Nova Gorica, Napovednik.com

Video

Zemljevid