Plesni Piknik s Katarino Venturini na Laguni

Kopališče LAGUNA, mestna plaža Ljubljana, 10 let najboljše slovensko letno kopališče ODPIRA svoja vrata sezone 2019
v SOBOTO 15.6.2019 ob 9.00 uri, v NEDELJO 16.6.2019 pa vabljeni vsi navdušenci plesa, žar hrane, bazena, dobre glasbe in vrhunske zabave - VABLJENI NA PRVI PLESNI PIKNIK V SLOVENIJI s Katarina Venturini na Laguna, mestna plaža Ljubljana

Ekipa plesne šole Plesna Zvezda letos PRVIČ ZA VAS organizira sproščeno plesno piknik zabavo. Piknik je namenjen prav vsem, članom in nečlanom, brez starostnih omejitev :)
Manjkal ne bo niti SREČELOV - veliko sreče :)

Tega res ne smete zamuditi

KDAJ: nedelja, 16.6.2019
ČASOVNI OKVIR: od 12:30 - 20:00 (bazen že od 9:00)
KJE: Laguna, mestna plaža Ljubljana

- 8 ur plesne zabave - DJ UROŠ
- plesne delavnice
- plesno-družabne igre

 

Se vidimo, v nedeljo, 16.6. na LAGUNI :) mi bomo tam :)

vnos lastne hrane in pijače ni dovoljeno

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop, vsak dan med 13. do 15. uro pa jim je na voljo brezplačna otroška animacija z maskoto Lagunko. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in novih posebnih spretnostnih igral !

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na naši FB strani). Dodatni program na  več kot kopališču spremljajte na FB Laguna Mestna plaža Ljubljana ter na laguna.si.

 

Zunanje povezave: Laguna Mestna plaža LjubljanaVeč o dogodku

Vir: GP Ljubljana Laguna Mestna plaža, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja GP Ljubljana Laguna Mestna plaža:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

https://www.facebook.com/laguna.ljubljana/videos/10160793412215215/

Zemljevid