Komedija Vaja zbora (KUD Smlednik)

  • Kaj: Komedija
  • Kdaj: sobota, 15.6.2019 od 21.00 do 22.30
  • Kje: Trg sv. Urha, Smlednik
  • Prireditelj: KUD Smlednik
  • Vstopnina: 10 EUR

KUD Smlednik vabi na komedijo Vinka Möderndorferja VAJA ZBORA, ki jo bodo izvedli na prostem, na Trgu sv. Urha v Smledniku!

REŽIJA
Nejc Smole

PRIREDBA
KUD Smlednik

UPRIZORITVE
7. in 9. junij, ob 21h
14. - 16. junij, ob 21h
21. - 24. junij, ob 21h

PRIZORIŠČE
Trg sv. Urha v Smledniku (Smlednik 55, 1216 Smlednik)

O PREDSTAVI
Predstavljajte si vas, kaj vas, cela občina je. V njej župana, ki v izjemni želji, da se izkaže, pripelje nadarjenega pevovodjo, ki bo z njihovim pevskim zborom slavo kraja ponesel daleč naokrog. A kaj, ko si pevci in vsi ostali pravzaprav ne želijo svetovne slave. Vaje zbora so le razlog, da pridejo skupaj, čeravno vsakdo misli in poje po svoje. Bo novemu pevovodji uspelo v želji, da pred večne prepire postavi ambiciozen repertoar? Ali pa ga bodo lokalni prepiri potegnili v svoj krog, v katerem bo pevski zbor postal pravo bojišče različnih vaških interesov?

VSTOPNICE
Cena vstopnice znaša 10€ (otroška 5€).
Rezervacije vstopnic vsak dan po 17. uri na tel. 031 241 913 (Matej) ali e-mail: kud@smlednik.si. Nakup in prevzem rezerviranih vstopnic je možen na dan predstave od 20h naprej na blagajni ob prizorišču.

V primeru slabega vremena si pridržujemo pravico do odpovedi predstave. V primeru odpovedi lahko vstopnico zamenjate za katero izmed prihajajočih ponovitev, ali pa vam vstopnino vrnemo ob vračilu vstopnice. Sedišča za gledalce bodo urejena na montažni tribuni.

Vir: KUD Smlednik, Napovednik.com

Zemljevid