Prljavo Kazalište

  • Kaj: Pop in rock
  • Kdaj: petek, 25.10.2019 od 20.00 do 23.00
  • Kje: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Prireditelj: ReflektorMusic
  • Vstopnina: PREDPRODAJA: FAN PIT 34,90EUR, PARTER + TRIBUNE 24,90EUR, na dan koncerta FAN PIT 39,90EUR, PARTER + TRIBUNE 29,90EUR

Hrvaška skupina Prljavo kazalište po uspešni svetovni turneji v znamenju obeležitve 40-letnice delovanja na rock'n'roll prizorišču, prihaja v ljubljansko Halo Tivoli, 25. oktobra 2019.

Skupina je s svojim avtorskim ustvarjanjem vedno ostala zvesta sama sebi, svoji glasbi in oboževalcem. Svoja prepričanja je vedno odražala v besedilih, kjer je glavna tematika ljubezen, bolečina ter kritika vojne in družbe. Po zgledu svetovnih bendov so tudi Prljavci posneli uspešen koncert lanskega maja, v okviru 40-letnice delovanja. Na zagrebški stadion so privabili 35-tisoč glavo publiko in s tem razprodali koncert. Fenomenalno vzdušje se čuti tudi na posnetku, ki bo na voljo v kinematografih. Prav tak koncert pa se obeta tudi slovenskih oboževalcem. Besedila hitov pesmi, Kiše jesenje, Ne zovi mama doktora, Mi plešemo, Previše suza u mom pivu,Možeš imat' moje tijeloin mnogih drugih bodo zvesti poslušalci lahko prepevali v hramu rock'n'rolla, Hali Tivoli, v Ljubljani, 25. oktobra 2019 ob 20. uri. Naj živi rock'n'roll!

Vir: ReflektorMusic, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Prljavo kazalište

Naročite se na email listo prireditelja ReflektorMusic:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid