Ritem mladosti 2019: live mashup na treh odrih

Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena
RITEM MLADOSTI 2019
BIG FOOT MAMA x NEISHA x PERPETUUM JAZZILE x TABU x PERO LOVŠIN x KLEMEN KLEMEN x VALENTINO KANZYANI x MODRIJANI


NAJVEČJI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU!
Petek, 13. december, 20.00 @ Arena Stožice, Ljubljana

Potem, ko sta našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., smo se spraševali kaj več sploh še lahko ponudita potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena na svoji decembrski klasiki. No, tole: NAJVEČJI GLASBENI MASH UP V ŽIVO – NA TROJNEM ODRU in 8 VRHUNSKIH IZVAJALCEV, ki bodo v živo prepletli rock, pop, elektroniko, rap, vrhunske vokale in narodno zabavno glasbo. Enkraten program. Ena izvedba. 13. 12. v Areni Stožice!

Letos vam sodelujočih ne bomo posebej predstavljali, saj so sami stari dobri znanci. Že če bi na navaden oder v enem večeru postavili vseh osem sodelujočih izvajalcev, bi bil to program, ki se ga ne bi sramovali največji domači festivali. Če bi muziko premešali na dvojnem odru ena na ena, bi bila to tretja runda koncepta, ki je že dvakrat navdušil Slovenijo. A tokrat gremo še dva koraka dlje: dvojni oder bo postal trojni, mešanje muzike, energij, žanrov in izvajalcev pa bo teklo v takem tempu in kombinacijah, da boste ob vsakem obisku kadilnice ali veceja zagotovo kaj zamudili. Zato priporočamo, da pridete na RITEM MLADOSTI 2019 v res dobri kondiciji! Še prej pa skočite na Eventim in Petrol po vstopnice: prej jih ujamete, ceneje žurate!

Zunanje povezave: Facebook dogodek

Vir: Collegium Mondial Travel, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Big foot mama, Neisha, Perpetuum Jazzile, Tabu, Pero Lovšin, Klemen Klemen, Valentino Kanzyani, Modrijani

Zemljevid