Testiranje sup opreme na Gradiškem jezeru

  • Kaj: Posebne ponudbe
  • Kdaj: četrtek, 20.6.2019 od 17.00 do 19.00
  • Kje: Gradiško jezero, Lukovica
  • Prireditelj: Bananaway
  • Vstopnina: Brezplačno

Supanje iz leta v leto postaja bolj popularno in skoraj ga ni Slovenca, ki še ne bi slišal za ta šport (ali ga celo preizkusil).  Se tudi vi spogledujete s supanjem in bi radi preizkusili sup opremo? Udeležite se brezplačnih dnevov testiranja sup opreme, ki jih licencirani SUP inštruktorji Bananaway pripravljajo po celi Sloveniji!

Preizkusite sup opremo!

Testiranje sup opreme je namenjeno vsem, ki supanje obožujete in še posebej tistim, ki bi si radi kupili sup opremo in ne veste, kako v poplavi različnih proizvajalcev izbrati pravo. Na lokacijah bodo pri testiranju pomagali Bananaway svetovalci, ki so tudi izkušeni inštruktorji supanja. Veseli bodo vsakega vprašanja in z veseljem bodo razložili vse o sup opremi, supanju in varnosti na vodi.

Na voljo bodo testi SUP desk za začetnike, pa tudi naprednejše deske Sport, Touring in Race, ki bodo navdušile tiste, ki nimate več težav z ravnotežjem in si želite premikati malce hitreje. Spoznajte razlike SUP desk, občutite jih z lastno težo in ugotovite, katera vam ustreza glede na vaše želje in namen supanja. Svoj test si lahko rezervirate v naprej!

Vir: Bananaway, Napovednik.com

Zemljevid