Delavnica Jaz sem

"Jaz sem Jaz in ti si Ti,

oba dragocena v svoji veličastnosti."

Kdo v resnici sem, kaj prizemljujem skozi sebe? Kaj mi ostane, če odložim svojo obleko, denarnico, strokovni naziv, telo? Od kod prihajam in kam grem? Kaj prinašam v življenja ljudi, čemu sploh obstajam? Kakšne dragocenosti se skrivajo v meni in kako jih uporabiti v vsakodnevnem življenju?...
Da v globinah svojega bivanja najdemo odgovore, ljubeče vabljeni na delavnico "JAZ SEM", na kateri se bomo v polnosti posvetili zavesti "jaz sem". Svoji duši bomo dovolili, da nam pove, kdo smo v ozadju "ženske/moškega, hčerke/sina, partnerke/partnerja, mame/očeta, prijateljice/prijatelja, sodelavke/sodelavca, diplomantke/diplomanta te in te fakultete, prebivalke/prebivalca Slovenije" itd. Sprejeli  bomo svojo lastno vrednost, posebnost in drugačnost, si izkazali ljubezen in spoštovanje.


KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)
KDAJ: sobota, 20.07.19, ob 10.00 uri
CENA: 100 EUR
PRIJAVA: milena.matko@siol.net
PRIPRAVE NA DELAVNICO: zapišimo vsa prepričanja, ki jih imamo o samih sebi, o lastni vrednosti:
§  kakšne informacije o sebi smo dobili v tem življenju od spočetja dalje
§  kakšen pogled na nas imajo naši starši in predniki, bratje in sestre, sorodniki, partner in njegova družina
§  kako na zavedanje samih sebe vpliva okolje, v katerem živimo (vključno z razmerami v državi, spomini slovenskega naroda, pogledom cerkvenih institucij in duhovnosti na nas …)
§  kaj smo temo zavedanja samih sebe doživljali v preteklih življenjih.
 
Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.
 
Topel objem in obilo blagoslovov ljubezni,
Milena Matko
 
 

Vir: Pot srca, Milena Matko s.p., Napovednik.com

Zemljevid