Masterclass:Formuliranje naravne obrazne kozmetike

Aroma Akademija vas vabi na celoletno izobraževanje Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike, ki zajema 110 - urno izobraževanje v trajanju 9 mesecev.

Najnaprednejše in edino tovrstno celoletno izobraževanje v Sloveniji!

Enkrat mesečno potekajo predavanja in formuliranje inovativnih receptur, pri čemer imate dostop do ekskluzivnih vsebin in teorije, ki daje odlično podlago za učinkovito izdelavo naravnih kozmetičnih izdelkov, s poudarkom na negi obraza. Sledi samostojno raziskovalno delo doma in po zaključku izobraževanja tudi oddaja zaključne naloge, v kateri obdelate specifično težavo in izdelate svojo napredno formulacijo. Ko uspešno zaključite izobraževanje, prejmete diplomo o udeležbi na seminarju.

V pomoč vam bo 10 skript na skupaj več kot 250 straneh, ki zajemajo napredno teorijo, informacije iz znanstvenih študij in literature ter okrog 50 osnovnih in naprednih receptur: osnovne vam služijo za izhodišče, na podlagi katerega pričnete s formuliranjem svojih izdelkov, napredne pa kažejo nadgradnjo receptur. Ves čas izobraževanja poteka mentorstvo, na seminarju pa je poudarek na podajanju znanja na način, ki vas bo pripeljal do poznavanja formuliranja lastnih izdelkov.

Med izobraževanjem boste izdelale več kot 20 naprednih izdelkov za nego obraza (vse izdelate tekom izobraževanja na skupnih terminih);

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite kreirati vrhunske kozmetične izdelke, namenjene naravni negi obraza, predvsem take, ki so obogateni s številnimi aktivnimi sestavinami, botaničnimi ekstrakti in najnovejšimi naravnimi učinkovinami. Primerno je tudi za tiste, ki se želite profesionalno ukvarjati z izdelavo naravne kozmetike, saj boste na njem razširili in poglobili svoje znanje o delovanju kože, številnih manj poznanih sestavinah in različnih metodah izdelave. Izobraževanje združuje napredna znanja, ki sta jih voditeljici pridobili na številnih izobraževanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

Podrobnejši opis posameznih sklopov seminarja je na spletni strani AromaAkademije.PREDAVATA:

Inka P. Gerkšič, dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Svoje znanje je pridobila s študijem na evropsko in svetovno znanih šolah za aromaterapijo in formuliranje naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in Aroma Akademije ter predavateljica, mentorica in formulatorka neskončnega števila receptur.

Tina Svetek, diplomirana biotehnologinja, ustanoviteljica Kremice ter mentorica na mednarodni spletni šoli za formuliranje naravne kozmetike s sedežem v Veliki Britaniji. Bila je vodja oddelka za kozmetiko v manjšem slovenskem podjetju, kjer je ustvarila linijo naravne kozmetike od začetne ideje do produkcije.


NEPRIČAKOVANO SE JE SPROSTILO ENO MESTO.  KER JE VELIK INTERES ZA IZOBRAŽEVANJE, VAM SVETUJEM, DA SE ČIMPREJ PRIJAVITE.

DATUMI:  13.10., 10.11., 8.12.2019,

                 12.1., 9.2., 8.3., 5.4., 10.5., 7.6. 2020

                 (vsi datumi so nedelje)

TERMIN: od 10h do 18h 

LOKACIJA: Brnčičeva 21, Ljubljana

NALOŽBA V ZNANJE:

CENA: 880 € - v ceno so vštete obsežne skripte - 250 strani , preko 50 formulacij, izdelava preko 20 izdelkov ter brezplačno mentorstvo tekom celotnega izobraževanja. Vse sestavine in embalaža so zajeti v ceni, pocrkljali pa vas bomo tudi z domačim ekološkim čajem in priboljški.

Plačilo v enkratnem znesku :                          880 €

Plačilo po obrokih (4 obroki):                    4 x 225 €

Plačilo po obrokih (9 obrokov):                     9 x 102 €

PRIJAVE: Prijavnica in podrobnosti o seminarju so na spletni strani Aroma Akademije

Seminar je namenjen manjšemu številu udeleženk/udeležencev, zato svetujem, da se prijavite čim prej.

Veselim se srečanja z vami!

Zunanje povezave: Podrobnosti o izobraževanju na spletni strani Aroma AkademijeProgram izobraževanja na Aroma Akademiji:

Vir: Naravni Kotiček, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Naravni Kotiček:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid