Dogodek je že minil.

Ljubljana - tečaj maderoterapije odprava celulita

MADEROTERAPIJA - NOVA TEHNIKA ZA ODPRAVO CELULITA

Tečaj maderoterapije po perfectbody metodi preoblikovanja telesa, 15.6. ob 9.00, Ljubljana, Peričeva 31

Dopolni svojo ponudbo z preoblikovanjem telesa in z najnovejšo tehniko posebne masaže – maderoterapijo po perfect body metodi.

Tečaj maderoterapije je odlična investicija, ker je preoblikovanje telesa storitev, ki je aktualna skozi vso leto, prinaša vidne rezultate pri preoblikovanju telesa, izgubi maščobe in odpravi celulita ter zadovoljne stranke.

Vložek v tečaj je zelo nizka investicija proti aparaturni tehnologiji in odlična dopolnitev za popestritev ponudbe. Ob teoretičnem delu je najbolj pomembna praksa. Zraven praktičnega prikaza maderoterapije, tečajnice vadijo maderoterapijo dokler je ne osvojijo in so dovolj samozavestne za samostojno delo. Z veseljem predajamo vso znanje in dolgoletne izkušnje na področju oblikovanja telesa, ki smo ga v centru Perfect Body osvojili skozi leta in vam.

Razkrijemo vam tudi marketinške skrivnosti, v uporabo dobite tudi ves marketinški material in oglaševanje na spetni strani ter na socialnih omrežjih ter v tiskanih medijih.

Tečaji so oblikovani tako, da so majhne skupine in zato že v intenzivnem enodnevnem tečaju osvojite tehniko maderoterapije.

Na tečaj maderoterapije se lahko prijavite tako, da izpolnite prijavnico v kateri so vsa navodila: 

 

Več informacij o tečaju maderoterapije na 031 445 802 ali info@maderoterapija.si.

KAJ JE MADEROTERAPIJA PO PERFECT BODY METODI?
Maderoterapija je tehnika masaže s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki naredijo terapijo 100 % naravno brez alergijskih reakcij. Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito masažo in je namenjena ljudem z lokaliziranimi maščobnimi oblogami, celulitom in problemom z zadrževanjem vode.

Maderoterapija po perfect body metodi je metoda, ki stranko pripelje do popolnih rezultatov, terapevtki pa da samozavest že od prvega dne izvajanja terapije, saj so v njej združena vsa znanja in praksa, ki smo ju pridobili skozi vsa leta delovanja v centru Perfect Body.


PREDNOSTI MADEROTERAPIJE:
- nizka investicija,
- predhodne izkušnje niso potrebne,
- enostavna za izvajati,
- odlično se dopolnjuje z ostalimi terapijami za odpravo celulita in preoblikovanje telesa,
- rezultati so hitro opazni, lahko se izvaja vsak dan.

TEČAJ MADEROTERAPIJE VSEBUJE TUDI:
- set lesenih pripomočkov (6 kom),
- priročnik,
- tiskan promo material in promocijske fotografije v uporabo,
- vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa,
- teoretično in praktično znanje maderoterapije,
- vpis salona na spetno stran maderoterapija.si in objave na soc. omrežjih,
- certifikat,
- vso podporo v prihodnje.

Pridružite se madero centrom po Sloveniji.

Za več informacij o maderoterapiji, madero centrih, ali o organizaciji tečaja, obiščite pokličite tel. št 031 445 802 ali pišite na mail info@maderoterapija.si.

Več informacij o tečaju:

CENA TEČAJA ZA MADEROTERAPIJO:
300,00 eur:
priročnik,
delovni material,
certifikat,
sveže sadje, voda, kava

MATERIAL ZA MADEROTERAPIJO:
Set valjčkov (6 kom):
200,00 eur

MARKETING MATERIAL ZA MADEROTERAPIJO:
100,00 eur
tiskani material – letaki,
promocijski material (fotografije, besedila, članki),
vpis salona na spletno stran maderoterapija.si, reklamiranje na socialnih omrežjih,


SKUPAJ AKCIJSKA CENA ZA TEČAJ MADEROTERAPIJE:
500,00 EUR (NAMESTO 600,00 EUR) Z DDV – SKUPINSKI TEČAJ MADEROTERAPIJE


Ob prijavi se plača 30 % (150 eur), ostalo dva dni pred tečajem maderoterapije. S plačilom prijavnine si zagotovite mesto na tečaju maderoterapije.

Druga oseba iz istega salona plača za udeležbo na tečaju maderoterapije + 50 % (samo tečaj, brez seta valjčkov in marketing materiala).

Naša prednost so izkušnje na preoblikovanju telesa, ki jih skušamo prenesti vsaki tečajnici za maderoterapijo. Maja je skušala vso znanje prenesti v zajeten priročnik in teoretični del tečaja maderoterapije.

Tečaj maderoterapije je zelo intenziven in traja en dan, smo pa tudi po tečaju na voljo za učenje maderoterapije v centeru Perfect Body v Mariboru ali na naslednjem tečaju v bližini.

Druga prednost je popolnoma brezplačna uporaba vseh fotografij in promo materiala (100 letakov za maderoterapijo) tako, da ni potrebno vlagati v fotografiranje ali nakup slik.

Tretja prednost pa je znanje iz več različnih tečajev strokovnjakov maderoterapije (Sneki ubica celulita, Lotos, Pedja Filipovič, Elite,…) in uporaba prakse in izkušenj združena v perfectbody metodo maderoterapije, ne pa kopiranje nekoga.

Četrta prednost je to, da te na tečaju skozi praktični del vodimo skozi postopek kako poteka pregled, posvet in razgovor stranke in slikanje stranke. Prav tako dobiš kartoteko o preoblikovanju telesa, da lažje vodiš stranke tudi na vzdrževalnih terapijah.

Peta prednost so 4 madero trenerji, ki poskrbijo, da hitro osvojiš tehniko maderoterapije.

Za več informacij o maderoterapiji, madero centrih, ali o organizaciji tečaja, pokliči tel. št 031 445 802 ali piši na mail info@maderoterapija.si.

PRIJAVE:
Na tečaj maderoterapije se lahko prijavite tako, da izpolnite prijavnico v kateri so vsa navodila: 

Vir: Medicinsko estetski center Perfect Body, Napovednik.com

Zemljevid