Grajska muzika: Raiven

  • Kaj: Mešana glasba
  • Kdaj: četrtek, 3.10.2019 ob 21.00
  • Kje: Hribarjeva dvorana, Ljubljanski grad, Ljubljana
  • Prireditelj: Ljubljanski grad
  • Vstopnina: Cena vstopnic za posamezni koncert: 12 EUR, 9 EUR Cena vstopnice za tri večere (Raiven, Tosca Beat in Anja Bukovec): 29 EUR, 22 EUR

Raiven je akademsko izobražena pevka in harfistka. Glasbenica, ki pušča svoj pečat tudi na področju klasične glasbe, se ustvarjalno umešča v širše okvire sodobnega električnega popa.

Na odru jo spremlja elektronska zasedba, nepogrešljiv del njenih koncertov ostaja harfa, na prihajajočih nastopih pa bo spremljavi dodala še godala. Njene nastope poleg glasbe v brezhibni izvedbi odlikuje tudi odrska izraznost, ki jo poudarja s svojim ekstravagantnim videzom. Koncert je kot potovanje, na katerem Raiven predstavi svoj vzporedni svet ... potovanje v svet rožnatih samorogov, ptic, ki se vračajo na nebo, in žarenja, ki je tem bolj bleščeče, manj ko je svetlobe in luči.


Cena vstopnic za posamezni koncert: 12 EUR, 9 EUR*
Cena vstopnice za tri večere (Raiven, Tosca Beat in Anja Bukovec): 29 EUR, 22 EUR*
*študentje, upokojenci, skupine nad 15 oseb

Cena vstopnice vključuje tudi povratno vozovnico za vzpenjačo.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače in na vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …)


Pokrovitelji:

BTC City

Triglav d.d.

Ličer Solutions

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid