Delavnica Servis vasega telesa in hormonski detox

  • Kaj: Sezonska Prakticna delavnica notranjega ciscenja telesa
  • Kdaj: nedelja, 19.5.2019 od 9.00 do 14.00
  • Kje: B center, Koper, Ul.15 Maja 2b
  • Prireditelj: Balance,Darja Boc s.p
  • Vstopnina: 100
  • (Praksa je primerna za vse starosti od 8 leta dalje.)

OBVESTILO IN NAPOTKI ZA VSE,KI STE SE ZE IN SE SE BOSTE ODLOCILE ZA OBISK DELAVNICE "Sezonski servis telesa"

Delavnica je potrjena in bo potekala v prijetnih in mirnih prostorih B centra, Ulica 15 maja 2b, 6000 Koper.(nasproti Agrarie Koper)

Potek delavnice:
Delavnica bo potekala 19.5.2019 (nedelja)med 9 in 14 uro dopoldan.

Cena udelezbe je 100 Eur, 50 Eur za tiste,ki ste na delavnici ze bile v prejsnjih terminih,pa bi jo zelele obnoviti,se precistiti in preziveti nedeljo koristno in tudi malo zabavno ;)

In v kateri je vkljuceno:
-gradivo za delavnico
-lahka malica med odmorom po praksi
-organizacija in izvedba delavnice
-pripomocki za izvedbo delavnice
-najem telovadnice

Potek delavnice in ciscenja:

Delavnica bo popolnoma prakticne narave.
Ko bomo prisle,se bomo sprva posvetile sprostitvi telesa in uma z vodenim sproscanjem in vizualizacijo,ki nas bo mentalno pripravila na izvajanje cistilne tehnike.

Po sproscanju sledi ucenje vaj,ki se jih morate nauciti pravilno in s pravilno hitrostjo izvajati.Vse vam bom prakticno prikazala in z vami ponavljala dokler vse 100% ne osvojite znanja iz vaj ter dihanja.

Po praksi in ko bomo ze lepo ulaufane v vajah,vas bom se zadnjic popravila,vsako posebej kolikor bo potrebno,da se nato lahko lotimo ciscenja crevesja.

Sledi dejansko ciscenje in praksa ciscenja crevesja.

Ucenje vaj in dejansko ciscenje z zacetnim sproscanjem in koncnim sproscanjem nam bo vzelo priblizno 2 in pol ure.Po ciscenju sledijo dihalne vaje :
-Zavedano zrebusno dihanje in psihicni dih (uyaji pranayama),tiste bolj izurjene v dihanju se boste lahko preizkusile tudi v ognjenem dihu,ki cisti nase notranje bistvo ognja.
Sama praksa mocno precisti celotno prebavno pot od ust do zadnjika, mocno dvigne metabolizem in sprozi procese notranje detoxifikacije in urejanja izlocanja hormonov,seveda sama praksa prinasa se ogromno drugih koristi od dviga energije,cistiti se zacne kri...itd...vec bomo o temu povedale na delavnici.

Nato sledi lahka malica in malo pavze,saj boste med samo prakso porabile za en odlicen trening kalorij.

Po malici se bomo pripravili za ciscenje notranjih organov z zvokom,dobile boste navodila in po navodilih se bomo lotile organa za organom,s popolnim zavedanjem dela na posameznem organu.Socasno bomo vadile zavedanje in razvijanje cuta za lastno telo in okolico.

Po ciscenju organov z zvokom,bo sledila meditacija yoga nidra.Zelo mocna transcendentalna meditacija ki pripelje do zelo globoke sprostitve in preklop na alfa valovanje mozganov,kar sprozi v telesu mocno regeneracijo na celicni ravni.V tem stanju se tudi zelo hitro ucimo, sprejemamo odlocitve za nase zivljenje, se osvobajamo tistega cesar v nasem zivljenju nocemo vec, na kratko povedano posadimo seme v svoj um,z vsako ponovitvijo meditacije pa to seme zalijemo,da lahko zraste tisto na cemer zavestno delujemo.Ali je to zdravje,samozavest,sposobnoat,da se znamo postaviti zase...idr...

Po yoga nidri sledi zakljucek in podelitev potrdil,da ste uspesno opravile tecaj pod mojim mentorstvom.

Lep vikend vam zelim in se kmalu vidimo na "servisu" ��‍♀️�

#delavnica#praksa#ciscenje#crevesje#notranji#organi#dihanje#zavest#podzavest#um#ayurdarya.si#

Vec o delavnici: 

 

Prijave se sprejemajo na tel.stevilki 040 416 941,preko e maila ayurdarya@gmail.com ali preko uradne prijavnice:

 

 

 

Zunanje povezave: www.facebook.com/events/1980332432076424/form.jotformeu.com/70373389960365Obiscite nasAyurdarya facebook:Spletna trgovina

Vir: Balance,Darja Boc s.p, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Balance,Darja Boc s.p:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid