Dogodek je že minil.

Delavnice ravnotežja in koncentracije - Slackline

DELAVNICE RAVNOTEŽJA in KONCENTRACIJE
SLACKLINE - zabava, šport in meditacija v enem!

Izkusite pravo telesno-mentalno vadbo! Z njo povečajte stabilizacijo in odzivnost svojih mišic, učvrstite core, izboljšate zaznavanje in koordinacijo telesa, se naučite sproščenega vztrajanja v težkih, stresnih situacijah in prestavite svojo koncentracijo na novo raven! Spoznali boste še učinkovitost vizualizacije, kako bolje nadzorovati svoje misli in čustva ter koncept zanosa (flow).

Postavite svoje sposobnosti in prepričanja na tanko linijo ter opazujte dogajanje v svoji glavi – izven območja udobja se namreč dogaja čarovnija.

Začetniška delavnica ... 16.5. od 18-20h

V Ljubljanskem parku Tivoli boste vam bomo na zabavnih praktičnih primerih in vajah predstavili različne veščine, ki jih lahko s pomočjo slacklina ozavestite, vadite ter koristno uporabljate v drugih življenjskih dejavnostih. (več na 

Delavnice vodi dolgoletni slackline mojster Miha Škof. Težavnost delavnice povsem prilagodi udeležencem, zato so le te primerne za vsakogar (od popolnih začetnikov brez občutka za ravnotežje do vrhunskih športnikov, ki jih zanima kako z boljšim ravnotežjem do večje kontrole moči). 
Do sedaj se je pri nas še vsakdo v 2h naučil narediti vsaj nekaj umirjenih korakov na elastičnem traku, zato brez skrbi!

UDELEŽBA MOŽNA LE OB PREDHODNI PRIJAVI NA: slackline@balansa.si

CENA: 20€, 15€ za študente, dijake in upokojence oz. ob nakupu katerega koli našega slackline seta še 20% popust. Število mest je omejeno zato ne odlašajte predolgo in se prijavite, ne bo vam žal!

Delavnica bo trajala 2 uri, zanjo potrebujete udobna oblačila in mehke superge z ravnimi podplati oz. ste bosi.

V primeru dežja oz. slabe napovedi boste najkasneje en dan pred delavnico obveščeni o prestavitvi termina za en teden.

Več o slacklinu in delavnicah na naši spletni strani 

Naučite se bolje zaupati svoji intuiciji ter uloviti in zaustaviti trenutek ravnotežja, ki se pojavi med eno in drugo nestabilno lego!

 

O učitelju:
Miha Škof, uni.dipl.inž.str., Ljubljančan, se s slackliningom intenzivno ukvarja že od leta 2004, od ustanovitve društva Balansa slackline (2014) pa, tako doma kot tudi v tujini, uči druge, raziskuje skrite potenciale ravnotežja in razvija nove, naprednejše učne programe. Preko mnogih highline odprav po vsem svetu je pridobil različna znanja, tehnike in poglede na to ravnotežno disciplino oz. kar način življenja. Že od malega je zavzet športni plezalec z obilico izkušenj z največjih mednarodnih tekmovanj, v zadnjem času pa najrajši raziskuje gibanje po naravnih stenah, kjer lahko tekmuje le sam s sabo. Specialist za mentalne veščine, ki se jih je pri svojih podvigih nauči, Škof tako nove izkušnje povezuje s povsem različnimi aspekti življenja, saj s tem zvišuje kvaliteto bivanja. Bodisi pri konstruiranju letal ali pri reševanju nesporazumov s svojo najdražjo.

Zunanje povezave: Več o hoji po elastičnem traku

Vir: Športno-kulturno-raziskovalno društvo Balansa slackline, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Športno-kulturno-raziskovalno društvo Balansa slackline:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid