42-dnevni spletni program OBJEMI SEBE

  • Kaj: Spletni program
  • Kdaj: torek, 30.4.2019 do nedelja, 16.6.2019
  • Kje: Od doma prek spleta
  • Prireditelj: AMALU, Maja Šantl, s.p.
  • Vstopnina: 84 EUR za prijave do 30.4. in 112 EUR za kasnejše prijave

Dandanes se veliko govori o tem, da je treba SPREJETI sebe in se imeti RAD, ampak KAJ to v RESNICI pomeni, KAKO to narediti v PRAKSI in to zares ŽIVETI? 

Spletni program OBJEMI SEBE je namenjen vsem, ki si želite končno in ZARES sprejeti in (vz)ljubiti eno in edino osebo, s katero boste preživeli CELO življenje ... VAS same ... točno takšne, kot ste.

Ko enkrat namreč RES sprejmemo in ljubimo SEBE z vsem, kar smo, naše TELO, naš um, našo DUŠO, naše prijetne in tiste malo MANJ prijetne lastnosti ... ko končno pogledamo in objamemo vse tiste DELE nas, za katere smo verjeli, da niso DOVOLJ, da niso VREDNI ljubezni, in smo jih zato potlačili, ZASOVRAŽILI in skrili v kot ... ko končno sprejmemo in vzljubimo CELE sebe, potem NEHAMO iskati ljubezen, vrednost, potrditev v drugih osebah, aktivnostih in stvareh, ampak postanemo VIR SAMIM sebi.

In to je tako ZELO pomembno, ker je to EDINI način, če želimo v svojem življenju izkusiti resnično SREČO, zadovoljstvo, IZPOLNJENOST, zdravje, MIR, ustvarjalnost in imeti HARMONIČNE in izpolnjujoče ODNOSE.

In to je tisto, kar vam želim s tem programom PODARITI. VODSTVO in 42 dni vsakodnevne PRAKSE, da si ljubeče pogledate v oči ... v ogledalo vaše Duše in si rečete JA ... JA vsemu, kar ste, točno takšnim, kot ste.

Program OBJEMI SEBE je zasnovan CELOVITO, zato bomo resnično SPREJEMALI sebe na vseh RAVNEH:
~ sprejeli bomo naše FIZIČNO telo, predvsem tiste dele, ki jih ne maramo ali nam morda "delajo" težave
~ raziskali in objeli bomo naš UM z vsemi traparijami, ki jih počne, ter pogledali, katera negativna PREPRIČANJA o sebi se skrivajo v naši podzavesti
~ pogledali bomo našo osebnost in OSEBNOSTNE lastnosti in objeli vse tiste, ki jih (nevede oziroma podzavestno) SODIMO oziroma sovražimo
~ spoprijateljili se bomo s ČUSTVI in občutki, prepoznali, katera so naša POTLAČENA čustva, ki jih ne želimo ali zmoremo čutiti, in se to naučili
~ na koncu se bomo pogovorili in spoprijateljili še z našo DUŠO ter se odprli našim darom in POTENCIALOM

CENA in (ZGODNJA) PRIJAVA

Izmenjava energije za to popotovanje v ljubezen do sebe je 112 €, za ZGODNJE PRIJAVE in vplačila do vključno torka, 30. aprila, pa velja early-bird cena 84 €, torej samo 2€ na dan. :-)

Ste pripravljeni toliko investirati vase? V odnos do sebe ... ki je temelj za vse odnose v vašem življenju? Ste se pripravljeni ZAVEZATI sebi, da si boste vsak dan vzeli 10 do 15 minut zase in 42 dni zapored BREZ prekinjanja izvajali dnevno prakso ljubezni do sebe?

Če vas duša in srce kličeta nazaj k sebi in je odgovor DA, se čim prej prijavite na e-naslov maja.tara.santl@gmail.com in svojo prijavopotrdite z vplačilom.

Prijavite se najkasneje do petka, 03. maja, do polnoči, če želite izkoristiti NIŽJO CENO za ZGODNJE PRIJAVE, pa do vključno torka, 30. aprila. Predlagam, da NE zamudite. :-)

Podatke za plačilo prejmete ob prijavi. Možno je plačilo prek PayPala ali kreditne kartice in plačilo na TRR. Po prejemu plačila oziromaprejemu potrdila o plačilu na maja.tara.santl@gmail.com prejmete potrditveno e-pošto z nadaljnjimi napotki.

Če imate kakšno vprašanje, pa mi lahko pišete na maja.tara.santl@gmail.com in vam z veseljem odgovorim. :-)

Če me želite malce bolje spoznati, se mi lahko pridružite na mojem FB profilu Maja Tara Shanti ali FB strani Maja Tara, kjer NAJDETE še več INFORMACIJ o programu in si POGLEDATE še več mojih VIDEO vsebin.

Z Ljubeznijo,
Maja

 

Več o meni

Program LJUBIM SEBE ustvarjam in vodim Maja Tara Šantl, raziskovalka naravnega, intuitivnega prehranjevanja in gibanja ter zavestnega, srčnega življenja in bivanja.

V svojih programih za razvoj in ravnovesje telesa, uma in duha združujem vse svoje znanje, védenje in izkušnje s področja plesa, gibanja, prehranjevanja, aromaterapije, številnih sodobnih in starodavnih življenjskih filozofij, tradicij in učenj ter (samo)zdravilnih in transformativnih pristopov.

Skozi programe, tako individulane kot skupinske, vam pomagam odpreti srce, ponovno najti stik s svojim telesom in dušo, poiskati, začutiti in zaceliti vse vaše ranjene, izgubljene in zavrnjene dele sebe, ozavestiti in transformirati vaše misli, čustva, vzorce in prepričanja ter tako zaživeti sebe, svoj božanski potencial in stopiti na pot bolj mirnega, sr(e)čnega, zdravega in ustvarjalnega življenja. ♥

Vir: AMALU, Maja Šantl, s.p., Napovednik.com