Poletna 10ka v Tobačni #17 - #standupmaratonec

18. junija bomo v ČINČIN poslušali še zadnji standup nastop Teškyja, ki bo na ta dan zaključil ultra maratonski tek od Beograda do Ljubljane, projekt #standupmaratonec 2019 s katerim zbira denar za socialno šibke družine v Sloveniji!

Poleg Andrej Težak Teškyja bodo na dogodku nastopili naslednji komiki, ki bodo tako pokazali podporo projektu in svoj honorar namenili otrokom v stiski!

NASTOPALI BODO:
1. Boštjan Gorenc
2. Tin Vodopivec
3. Jan Kreuzer
4. Marko Žerjal

Večer pa povezuje eden in edini Stefan Šumanac!

Tretji športno-dobrodelno-komični projekt #STANDUPMARATONEC bo zajemal tek po glavnih mestih republik bivše Jugoslavije, v katerem bo pionir slovenske stand-up scene, komik, tekač in ultramaratonec Andrej Težak Tešky z lokalnimi kolegi komiki skušal nasmejati čimveč ljudi v njihovem jeziku in zbrati čimveč denarja za otroke.

V prvem letu je Tešky s kolegi tekači pretekel 600 kilometrov v desetih dneh in s kolegi komiki nasmejal 30 slovenskih mest.

V drugem projektu #standupmaratonec smo obiskali 33 slovenskih vrhov in nasmejali pohodnike v 33 gorskih kočah.

Letos je pot najdaljša, vabimo te, da se nam pridružiš na poti od Beograda proti Ljubljani v tekaških copatih ali prideš na nastop, se nasmejiš z nami in pomagaš z donacijo.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

VSTOPNINE NI (zbiramo prostovoljne prispevke, ki pa naj tokrat res bodo primerni namenu, saj bomo celoten izkupiček podarili projektu Botrstvo)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

TOBAČNA / ČINČIN / Food Porn

Tržaška cesta 2, LJ

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

INFO & REZERVACIJE: info@tobacna.eu // 0591 30949

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Medijski partner: MyNight.si

Vir: 10ka, klub smeha, Napovednik.com

Zemljevid