Skupina za Samske - z Dogodki za Samske

"Group Therapy" je v tujini zelo dobro poznana, uveljavljena in preverjena praksa, ki obljublja zelo velike premike, saj je delo v skupini še kako živa stvar.

Poleg tega je izredno pomemben element povezovanja celotne skupine v homogeno celoto ... s tem pa se oblikujejo zelo dobri in kakovostni odnosi med udeleženci.

  • Imamo še 1 prosto mesto
  • Najboljši premik iz teorije v prakso!
  • Samo za 7 oseb 
  • Minimalna udeležba: 6 srečanj
  • Z nami je terapevt zakonske in družinske terapije
  • Uveljavljena in preverjena metoda za delo na sebi
  • Čudovit prostor za oblikovanje kakovostnih odnosov
  • Strogo zaupno

 
Terapevtsko delo v skupini je vedno zanimivo, zelo uporabno in uspešno, saj drug drugemu nastavljamo zrcala in se prepoznamo v marsikateri situaciji iz vsakdanjega življenja.

Še tako nerešljivo ali nerazumljivo stvar se razreši in ob strokovnem vodenju skupine lahko pride do neverjetnih spoznanj.

Naša TERAPEVTSKA SKUPINA je omejena le na 7 udeležencev.

Skupino vodi mag. Marko Kovačič, magister znanosti s področja zakonske in družinske terapije. Marko je tudi predavatelj našega zelo obiskanega sklopa predavanj V ISKANJU ODNOSA (kaj pomeni V iskanju odnosa, si preberite na spodnji rdeči povezavi).


Kako deluje Terapevtska skupina?

Terapevtska skupina deluje čisto drugače kot predavanja V ISKANJU ODNOSA.

Teme niso napovedane vnaprej. Člani skupaj določijo temo s posebnim postopkom, ki ga izvaja terapevt mag. Marko Kovačič.

Ko se dinamika v skupini razvije, stvari postanejo varne, čustveno intenzivne in obljubljajo rezultate. 

Domov boste vsekakor odšli z dobrim "materialom" za premislek in delovanje v vsakdanjem življenju. 

Ko se razvijejo čustva v skupini, je to neprecenljivo. Stvari postanejo jasne, velikokrat se zgodi "aha" moment.

In seveda - vsa stvar je absolutno zaupna.

Vsi prisotni so soodgovorni drug drugemu. Ne samo pri vsebinah in diskretnosti ter zaupljivosti, temveč tudi pri prisotnosti.  


O terapevtu
 
Mag. Marko Kovačič (rojen 1981 v Kranju) je magister znanosti s področja zakonske in družinske terapije. S samostojno psihoterapevtsko prakso se ukvarja od 2011, ves čas v vzgojnem zavodu dela tudi z mladostniki z motnjami vedenja in čustvovanja. Na psihoterapevtskem področju se ukvarja s temami kot so osamljenost, iskanje in razvoj partnerskih odnosov, stres in izgorelost zaradi odnosov, iskanje lastne identitete, odvisnosti, partnerski konflikti, nezvestoba, družinski konflikti (odrasli otroci in njihova primarna družina), najstniki ter odnosi med najstniki in njihovimi starši. Izvaja individualne terapije, skupinske terapije, psihoedukativne delavnice in predavanja. 

 
Cena
 
Cena za eno srečanje je 25 €. 

Minimalno članstvo v skupini so 3 meseci, kar pomeni 6 srečanj (25*6=150 €).

Ko se boste prijavili na dogodek, vam bomo poslali podrobnejša navodila glede skupine in predplačila na vaš elektronski naslov.

Ker želimo, da so udeleženci resni in soodgovorni do drugih članov v skupini in celotne dinamike v skupini, je potrebno vnaprejšnje plačilo za 3 mesece, torej 150 €. 

Lokacija

Terapevtsko skupino bomo izvajali na Trubarjevi 45 v centru Ljubljane.

 

Prijave

Prijave sprejemamo preko spletne strani Dogodkov za Samske - glejte spodnjo povezavo.

 

Zunanje povezave: Več o Terapevtski skupiniVeč o sklopu predavanj V iskanju odnosaKaj so Dogodki za Samske?Kaj pa EKSOTIČNI BALI - potovanje za samske?NAPOVEDNIK vseh dogodkov in potovanj

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Dogodki za Samske:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Video

Zemljevid