Odličen prvi vtis

Se sprašujete kje so meje drznega, ki nam omogočajo izražanje lastne (p)osebnosti ob upoštevanju in spoštovanju poslovnosti?

Naj obleka pove več kot tisoč besed in dvigne vašo samozavest!

Ubran zunanji videz hitreje odpira vrata, prihrani čas in denar, tako nam osebno kot tudi podjetju, ki ga predstavljamo. Primerno izbrano oblačilo, ustrezna barva, dodatki in vonj so pomembni elementi neverbalne komunikacije. Dokazano je, da barve oblačil pomembno vplivajo na naše razpoloženje, hkrati pa tudi na odnos ljudi okrog vas. Premišljeno izbrana barva je torej poslovna poteza. Na praktični delavnici boste spoznali, kako izbrati pravo barvo, stil in kako zgraditi svojo celostno podobo.

Šele, ko se naučite in dobro poznate pravila in možnosti oblačenja v zasebnem in poslovnem svetu (kodeks poslovnega oblačenja) in dobro poznate svoje lastnosti in posebnosti, lahko sprejmete izziv, kako sodobno, kreativno in samozavestno izraziti sebe v oblačilu.

Ogromno število raziskav potrjuje, da oblačila vplivajo na naše počutje in s tem tudi na našo samozavest. Izbrana oblačila tudi drugim povedo veliko o nas in nam pomagajo pri ustvarjanju želene podobe v javnosti. Identificirajte svoj položaj, izkažite spoštovanje in že z prvim vtisom vzpostavite dobre odnose s sogovorniki!

Predavala bo Alenka Globočnik Fabjan, dipl. ing. oblikovanja tekstilij in oblačil.

Več informacij o dogodku in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Odličen PRVI VTIS prepoznajte in oblikujte originalni in edinstveni osebni OBLAČILNI SLOGAgencija POTI-izobraževalna, svetovalna in založniška družbaKomuniciranje z različnimi vedenjskimi tipi in učinkovito reševanje konfliktov

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid