INT 2019 - INFOSEC New Technologies

Tokratni dogodek smo umestili v nekoliko toplejši mesec, saj so na obzorju nova znanja in rešitve, ki vam jih želimo ponuditi na enem mestu in ki bodo istočasno odgovor na izzive in vprašanja kako poskrbeti za občutljive poslovne in osebne podatke.

Katere informacijske tehnologije so na obzorju? 
Kakšni varnostni izzivi so se ob le teh pojavili?
Kakšne vsebinske novosti prinašajo novi standardi, uredbe?
Kakšne grožnje nam pretijo in kako se z njimi spopasti?
ipd.

Vabimo vas, da se nam pridružite na konferenci INT 2019 – INFOSEC New Technologies, kjer boste na enem mestu pridobili dragocena nova znanja s področja novih rešitev, novih tehnologij, kjer boste navezali nove kontakte in spoznali novo rešitev, kot odgovor na vaš izziv. 

Na eni strani bodo predstavljene nove tehnologije kot odgovor na informacijsko varnost, po drugi pa nove tehnologije in izzivi z vidika varnosti, ki so se pojavili vzporedno z implementacijo nove rešitve.

Konferenca bo v osnovi zasnovana na primerih dobre prakse in študijah primerov. Pri tem bodo zajete vse najnovejše rešitve, storitve, strojna in programska oprema, uporabljena v praksi. 

Letošnja tematika INT 2019 – konference INFOSEC New Technologies, bo tako zajela najnovejše trende s področja:
kibernetske varnosti, IoT, blockchain, umetne inteligence, poslovne analitike, digitalizacije in digitalne transformacije, certifikatov s področja informacijske varnosti, PCI DSS, PSD2, GDPR, EIDAS, FIN-TECH, SCADA, IEC 624433, Zakon o informacijski varnosti/Zakon o kritični infrastrukturi itd.

V naše vrste vabimo…

… vse, ki ne želite zaostajati, ampak stopati v koraku s sodobno tehnologijo…
Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite kot udeleženec/ka.
Cena se na tedenskem nivoju zvišuje, zato pohitite s prijavo in izkoristite ceno tega tedna, ki znaša 711€ + DDV (za 3 dni).
Redna cena (za 3 dni) znaša 900 € + DDV.

… vse ponudnike rešitev, da širši javnosti predstavite vašo novodobno rešitev…
Pri tem je zelo zaželeno, da se predstavite skupaj z zadovoljno stranko, skupaj s katero ste uspešno implementirali projekt.

… vse, ki ste na novo implementirali določeno rešitev in pri tem istočasno uspešno premostili vprašanje varnosti…
Vabljeni, da se predstavite kot primer dobre prakse.

… strokovnjake, ki bi želeli prispevati s strokovno vsebino…

… pišite na mojca@palsit.com, 05 338 48 58 ali 041 338 664. 

Katere sekcije bo konferenca zajemala in komu je namenjena:

sekcija INT – INFOSEC New Technologies (slo.)
Na INT sekciji bodo s strani ponudnikov predstavljene najnovejše tehnologije kot odgovor na informacijsko varnost, po drugi strani pa nove tehnologije in izzivi z vidika varnosti, ki so se pojavili vzporedno z implementacijo nove rešitve. 
Vabljeni vsi, ki iščete ustreznega ponudnika rešitve in vsi, ki bi želeli slišati uspešen primer iz prakse, kako je potekala implementacija rešitve v praksi. Ciljna publika: CIO (vodje oddelka informatike), CSO (vodje varnosti), informatiki, sistemski administratorji, vodje projektov,… 
sekcija INT (en.) – aktualni trendi, rešitve in izzivi v tujini
V tej sekciji bodo predavanja potekala v angleškem jeziku, saj bomo gostili predvsem tuje strokovnjake, ki bodo z nami delili znanje onkraj naših meja, z različnih področij informacijske varnosti in sodobnih tehnologij.
Ciljna publika: poleg ciljne skupine, navedene v sekciji INT, ste v to sekcijo vabljeni vsi, ki poslujete tudi mednarodno, saj imate tukaj priložnost, da poleg tega, da prisluhnete tujim strokovnjakom, navežete tudi stik in se povežete v morebitno nadaljnje sodelovanje.
sekcija: Konferenca odseka ISACA
Vodenje IT: Revizija varnostnih kontrol informacijskih sistemov
Več o sekciji odseka ISACA tukaj.
Ciljna skupina: revizorji in zaposleni na področju upravljanja IT, revizije informacijskih sistemov, upravljanja varovanja informacij ter nadzora;
sekcija Government IT
Ta sekcija je namenjena najaktualnejšim temam, s katerimi se danes soočajo vodje v IT oddelkih. Pišite nam na mojca@palsit.com zainteresirani CIO in CSO, ki bi želeli aktivno sodelovati v debati in deliti medsebojne dobre prakse. Ponudniki vabljeni k sponzoriranju sekcije in tako priložnosti, da svojo rešitev predstavite in naslovite direktno na "decision maker-je". 
Ciljna publika: Ta skupina je zaprta in namenjena samo CIO, Vodjem informatike, CSO, vodjem informacijske varnosti v podjetju
sekcija: Konferenca Coaching za poslovne sekretarke (m/ž) 
Povečanje učinkovitosti in doseganje poslovnih ciljev
Konferenca je namenjena vsakomur, ki ima željo, da bi naredil korak naprej na osebnem področju in tako tudi v sobivanju z drugimi.
Ciljna publika: Poslovne sekretarke, administratorji, oddelki prodaje, tajnice, kadrovske službe, vsem, ki se kakorkoli vidite, da bi vam omenjeno znanje prišlo prav na delovnem mestu.

Kontakt:
mojca@palsit.com, 05 338 48 58 ali 041 338 664
nika.winkler@palsit.com, 05 338 48 55

Več informacij: int.palsit.com 

Vir: palsit d.o.o., Napovednik.com

Zemljevid