Prebujanje notranjega delfina predstavitev delavn

  • Kaj: Delfini
  • Kdaj: torek, 16.4.2019 od 18.30 do 20.00
  • Kje: Kavarna Sputnik, Ljubljana
  • Prireditelj: igor strucelj
  • Vstopnina: Prostovolnji prispevki

Predstavitev knjige in delavnice

Zakaj toliko ljudi opiše plavanje z delfini kot duhovno izkušnjo radosti in enosti? Kaj točno se zgodi, ko te delfin pogleda v oči?

Pridruži se nam na večerni predstavitvi Janovega dela in prihajajoče delavnice, kjer bomo govorili o povezavi med našo dušo, duhovno evolucijo (spominjanjem) in vlogo delfinov in kitov na naši poti. Jan Lemuri, avtor knjige "Inner Dolphin Awakening", bo predstavil svoje izkušnje in nas popeljal na potovanje skozi 7 delfinovih točk na našem telesu – izkušnjo energij, ki jih delfini utelešajo: radovednosti, radosti, lepote, telepatije in multidimenzionalnosti. Toplo vabljeni


KDAJ: 16.april, 2019
KJE: kavarna Sputnik, Tržaška cesta 128, Ljubljana
PRISPEVEK: prostovoljni prispevki
Prijava na igor_strucelj@yahoo.com


O Janu:
Rojen v Sloveniji, zdaj pa živi z ženo in hčerko v Novi Mehiki. Pred 16 leti so ga delfini in kiti začeli obiskovati v sanjah, kar ga je popeljalo do plavanja z njimi na Havajih, Azorih, Novi Zelandiji, Cookovih otokih in Tongi. Leta 2012 je zaključil študij socialnega dela z diplomsko nalogo o terapiji s pomočjo delfinov, nato pa se je posvetil raziskovanju naše duhovne povezave in svoja spoznanja strnil v knjigi "Inner Dolphin Awakening". Zdaj potuje in vodi delavnice ter seminarje plavanja z delfini.
Več na

Vir: igor strucelj, Napovednik.com

Zemljevid