Kako se izogniti neplačilu?

  • Kaj: Od faktoringa do izterjave.
  • Kdaj: torek, 16.4.2019 od 14.00 do 16.30
  • Kje: OOZ Maribor
  • Prireditelj: Hive IT d.o.o.
  • Vstopnina: Za člane OZS in njihove zaposlene, poslovne partnerje podjetja Hiveterminal, podjetja Bisnode in Zeus davki in računovodstvo BREZPLAČNO

Želite svoj denar prejeti takoj po izstavljeni fakturi?

Se soočate z neplačniki in potrebujete pomoč pri izterjavi? 

 

Rešitve vam bomo predstavili na strokovnem srečanju obrtnikov in podjetnikov s podjetji Hiveterminal in Bisnode z naslovom: 

"Kako do denarja: od faktoringa do izterjave."

Izobraževalni seminar je namenjen vsem, ki želijo dobiti plačilo takoj, namesto da na svoj prisluženi denar čakajo po več kot 30 dni, včasih celo več mesecev. Dodatno je namenjen tudi tistim, ki želijo dobiti dodatne informacije o različnih tehnikah izterjave neplačnikov in se izobraziti o računovodskih posledicah prodaje / odpisa terjatev. Katere pasti vas čakajo pri poslovanju s tujino in kako se jim boste lahko že vnaprej izognili.  Vse to vam bodo strokovnjaki podjetij Hiveterminal in Bisnode predstavili na zanimiv način s primeri iz prakse, po želji pa tudi na primerih podjetnikov in obrtnikov v publiki. 

Predavanje so bo odvijalo dne 16. 4. 2019 ob 14 uri na Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor, Izobraževalna dvorana.

Predavanje bo potekalo med 14.00 in 16.30 uro!

CENA: Predavanje je za člane OZS in njihove zaposlene, poslovne partnerje podjetja Hiveterminal, podjetja Bisnode in Zeus davki in računovodstvo BREZPLAČNO.

Za vse ostale udeležence je cena 180,00 Eur. 50% popust prejmete, če se prijavite do 9. 4. 2019.

Rok za prijavo je 12.4.2019. Dodatne informacije na info@ooz-maribor.si ali tel: 02 330 3 505.

Vir: Hive IT d.o.o., Napovednik.com

Zemljevid