Prespimo v Plečnikovi hiši, dogodivščina za otroke

Preživite noč v družbi arhitekta Jožeta Plečnika in njegovega kužka Sivka ter spoznajte njegovo domovanje z velikim vrtom, kjer je preživel veliko let svojega življenja. Ustvarjalno bo!

Otroci, si upate prebiti noč v skrivnostni Plečnikovi hiši? Preizkusite svoj pogum s sobote na nedeljo, z 8. na 9. junij 2019, od 19.00 do 10.00. 

Stopite z nami na škripajoče stopnice in zavrtite čas za skoraj 100 let v preteklost. Spoznajte kreativno življenje in znamenita dela našega najslavnejšega arhitekta Jožeta Plečnika, raziščite skrivne kotičke njegovega vrta, podajte se na lov za skritim načrtom, zavihajte rokave ob razigranih arhitekturnih nalogah in potrkajte na vrata njegovega
domovanja. Morda bo mojster pri volji, da nam ga razkaže.

Nepozabna dogodivščina vas bo na krilih smeha in dobre volje popeljala v preteklost. Primerna je za otroke, stare od 7 do 11 let. Cena: 35 € za otroka. Dogodivščina se izvede ob zadostnem številu otrok. Obvezne prijave sprejemamo do četrtka, 6. junija, do 14:00 na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506. Mesto na dogodivščini je zagotovljeno ob vplačilu kotizacije.

Prepričajte se sami: muzejska noč ima čarobno moč ... Si upate?

Zunanje povezave: Plečnikova hiša

Vir: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej in galerije mesta Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid