Tušev Tek Barv - Steve Aoki, Lost Frequencies ...

TUŠEV TEK BARV 2019
5. OBLETNICA - HOLI BARVE - TEK - DJ SPEKTAKEL
NAJVEČJA ZABAVA OB ZAČETKU POLETJA 2019
21. 6. 2019 @ Ljubljana

STEVE AOKI, LOST FREQUENCIES, VINI VICI, MATTN, MARTIN JENSEN, Kosta Radman, Tim Urbanya


Največji športno zabavni dogodek leta,
TUŠEV TEK BARV se že PETIČ vrača v prestolnico!

Najboljša zabava ob začetku poletja se bo zgodila 21. junija 2019. Tušev tek barv je doslej gostil že več kot 27.000 tekačev, 45.000 obiskovalcev in svetovne glasbene zvezde, kot so Alan Walker, Redfoo, Lil Jon, Fedde Le Grand, R3hab in mnogi drugi. 5. obletnica pa prinaša SPEKTAKEL, kakršnega Ljubljana še ni doživela!

 

 

Na prvi slovenski nastop prihaja dvakratni Guinnessov rekorder, cross-over zvednik svetovnega ranga, neumorni garač, največji filantrop med didžeji ter večkrat nagrajevani 'tortamojster' STEVE AOKI - s kupom priznanj okiteni dvakratni grammyjevski nominiranec, vplivni glasbeni založnik, producent in podjetnik, dobrodelnež, igralec ter izjemen garač, ki v povprečju nastopa več kot 250 dni na leto. V glasbene anale se je vpisal kot mecen kalifornijske hardcore in zadnja leta predvsem elektronske scene, didžej, ki meče navijačem torte v glavo, njegova muzika je podlaga številnih filmov in TV-serij, kot lik se pojavlja tudi v več video igrah. V studiu se je že zapletel z glasbeniki, kot so Linkin Park, Iggy Azalea, Lil Jon, Blink-182, Rage Against, Fall Out Boy, Will.i.Am, Diplo, LMFAO, Tiesto in mnogi drugi. Sin ustanovitelja restavracij Benihana in brat manekenke Devon Aoki z diplomama iz ženskih študij in sociologije že od 14. leta podpira tudi organizacijo PETA, igra kup inštrumentov, ima svojo ibiško rezidenco, vodi pa tudi vplivno založbo in znamko Dim Mak – ime je poklon Brucu Leeju.

LOST FREQUENCIES: 25-letni belgijski superdidžej in producent Felix De Laet je leta 2014 sceno pometel s hitom Are You With Me (#1 v 18 državah, tudi med top 5 vrtenimi skladbami leta pri nas). Sledil je Reality (eden najbolj Shazamanih komadov leta) in klubska petarda Eagle Eyes (ft. Felix Jaehn), po Beautiful Life pa obdelava klasike What is Love, Here With You (ft. Netsky), Crazy (ft. Zonderling), Melody (ft. James Blunt) ter aktualna uspešnica Like I Love You (ft. NGHBRS). Lani je zbral preko milijardo predvajanj na spletnih platformah, nič manj raje pa ga ne vrtijo tudi klasični radii. Z izjemnim nizom avtorskih hitov je pritegnil tudi pozornost veliki založb in zvezd, njegove remikse so tako že naročili tudi Miley Cyrus, Alan Walker, Diplo, Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer, Justin Bieber, Armin van Buuren in Moby.

VINI VICI je projekt Avirama Saharaija in Matana Kodosha, izraelskih didžejev in producentov z desetletnimi izkušnjami, v katerem klasični in psytrance mešata z naprednimi zvoki velikih plesnih aren. Beatport ju je leta 2014 izbral med tri projekte leta, močno ju podpirajo tudi Armin van Buuren in Infected Mushrooms, Viberate pa kaže, da sta bolj vroča kot Ferry Corsten, Markus Schulz in Paul Oakenfold ter njuno več kot 30% rast na vseh ključnih družabnih omrežjih in glasbenih platformah.

V Ljubljano pa prihaja tudi ena najbolj vročih svežih didžejk na sceni. MATTN je varovanka dueta Dimitri Vegas & Like Mike, kup izdaj ('Throne', 'Late', 'Don't Say a Word') in odlični nastopi v ibiški Ushuaii ter na festivalih, kot sta Tomorrowland in Creamfields so jo lani kot najvišje uvrščeno novinko izstrelili naravnost na 72. mesto lestvice DJ Mag Top 100 DJs. Tudi atraktivna Belgijka bo v Sloveniji nastopila prvič.


#TuševTekBarv #TTB2019 #ColorsOfLife #VednoBoljši
wp:
fb:
ig: TusevTekBarv
sc: TekBarv

Vir: TrickyDisco! PiArt, Napovednik.com

Zemljevid