Prvi posvet Prostor - graditev - okolje

  • Kaj: Strokovno izobraževanje
  • Kdaj: torek, 14.5.2019 ob 9.00
  • Kje: Hotel Slon, Slovenska 34
  • Prireditelj: Nebra d.o.o.
  • Vstopnina: 365 evrov + DDV

Vabimo vas na posvet s knjigo Prostor – Graditev – Okolje: Eno leto od začetka uporabe Zakona o urejanju prostora (ZUreP-2) in Gradbenega zakona (GZ), 14. in 15. maja 2019.

Dvodnevni posvet je namenjen poglobljeni razlagi posameznih novih zakonskih rešitev, podkrepljenih s primeri iz prakse, odgovorom na najpogostejša vprašanja in razlagi ugotovljenih slabih ali ne dovolj jasnih rešitev, ki zahtevajo spremembo zakonov.

Poudarek je tudi na predstavitvi področja varovanja okolja, ki je v neposredni povezavi s prostorom in gradnjo objektov.

Po dogovoru z Inženirsko zbornico Slovenije bodo pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na posvetu pridobili 5 kreditnih točk iz obveznih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Člani Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije bodo dobili 3 kreditne točke.

Vsak udeleženec posveta prejme knjigo: "Uvodna pojasnila: Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ), Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID)".

Vljudno vabljeni!

Zunanje povezave: Podroben program in prijava

Vir: Nebra d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Nebra d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid